Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Healbacsi

őstag

válasz kenwood #70102 üzenetére

Hat en ezzel vitatkoznek. Durva kulonbseg van egy 80k-s es egy 10k-s lap teljesitmenye kozott.. Ezt a teljesitmeny kulonbseget multimedia felhasznalas (akar jatek), masolas egyik meghajtorol masikra, melette mas programok futtatasa, olyan bongeszo hasznalata, ahol akar 5-10 tab van folyamatosan nyitva.

KIadas szempontjabol lehet jo, hosszu tavon en inkabb veszek egy egy erosebb lapot.

A legelso gepem jo procival es szar lappal kerult hozzam, es akkor elhataroztam, hogy olcso lapot nem veszek, akkor ne is legyen gepem. Aki kicsit is tobbet hasznalja gepet annal, hogy kattint neha az egerrel az tudja mirol beszelek. Nem feltetlen kell 80-100k-s lapot venni, de 5-6 eve is lapot 35k brutto alatt nem volt szabad venni, most ezt talan 40k brutto. A draga tunning lapok azert jok, mert ha megfelelo proci van bennuk, ertsd megfelelo architekturaba fektetted a penzed, akkor igen-igen hosszu ideig gep marad. Lasd az en gepem 6 ev utan is tokeletesen teljesit.

Ha elromlana, van itt a prohardveren egy Cinkelek nevu csoka, aki TOKELETES minosegben javit (szinte) barmit. Igy en nem felnek, hogy ha tonkremegy egy draga lap, akkor kuka.

• Whysperer

addikt

kenwood rendben van ,de K-s procinak van értelme csak itt úgy tudna dönteni valaki ,hogy pl.: mint Én Áhá szóval WOW-ra akarom használni jólvan akkro intel ,de pl Maya ncloth szimulációknál elég a i5-s nem kell i7 mert single core a fele. amúgy meg pl ott kell a tunning mert i7 4790k-nál OC nélkül 36%-kal volt gyorsabb a 6600k 4,6 Ghz-n- azért ilyen . Ezekre gondoltam ,hogy akkor a munka felhasználási terület és mondjuk az adott játék amivel játszol. jelen esetben WOW -hoz lehetne legértelemsebb ár érték arányában dönteni és sok 10 ezret sporolni a fórumtársaidnak.

• Whysperer

addikt

Igen ,de pont ezért akartam a Úriember kérdésére válaszul,hogy lehetett volan eg yértelems ajánló mert rengeteg helyen adnak olyan értelemtelen tanácsokat ami több usernak 1 vagy fölsöelges 2 vagy értelemetlen pénzkidobás. lsd: WOW-ra szeretnék játékot. oké z170 motherbord + 6700k + 1080 .. Igen ,de Én csak FHD-ba akarok WOW meg office. Nem baj vegyed ezt ez kurva jó . holott a Srácnak elég let volna egy 6100 vagy esetleg egy 6600k ( itt már 40 ezer spórol) 1080 helyett 1060 (100-120) ezer sporlót.. Sorolhatnnk. vagy nem egy 40 ezer Ft-os Evga táp , hanem elég egy FSP vagy egy 28 ezres 550 Corsair 10 év garival .. csak példa.

Új hozzászólás Aktív témák