Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Walter_White #60073 üzenetére
Ha felírtad az app restore kódjait a telepítés után, akkor szoftveres reset vagy telefoncsere esetén sem veszik el az Authenticatorod.
-
k.kristof
őstag
válasz
Annyi a kikötés, hogy a telefonszámnál nem tudod megadni az ország előhívószámát, így ha nem Magyarország van megadva, akkor át kell állíttatnod, mert a +36-ot elé teszi.
Egyébként hasznos és ajánlott, én az előző telefonról nem mentettem le a kódokat, mielőtt újra váltottam, így SMS Protect miatt kaptam kódot, leszedtem az Authenticatort, majd új telefon appjának a kódjával visszaraktam. És még a Core Hound Pupot is ugyanúgy visszaadja, nem lesz újra lvl 1-es
-
Arnold2
őstag
válasz
Értelem szerűen csak akkor kapsz sms-t ha baj van és akkor jó ha tudsz róla azonnal. Ott valahol tuti le van írva hogy mennyibe kerül (ha nem ingyenes). Én valamiért úgy emlékszem hogy ingyenes a dolog, de melóhelyen vagyok és csomó oldal blokkolva van és most nem tudom megnézni.
-
Viktor77
titán
válasz
Nem fog naponta elromlani a telefonod, nem kapsz sms-t állandóan, amik fel vannak sorolva nem sűrűn változó adatok, dolgok.
Állítsd be nyugodtan, évi 1-2 sms-t (talán ennyit se) kibírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest