Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz Wolverine #5965 üzenetére

Mindig elfelejtem hogy Szerdán karbantartás van. :O
    Pedig most érnék rá játszani, délután csak 3-4 óra felé leszek itthon.

Mindegy, az ajánlat áll (van egy pár low-level quest-em is), az elsődleges ok az mégis az, hogy azért kérném a segítségedet, mert elég sok már erre a hozzám hasonló szintű Hordás karakter is, akik ellen érthetetlen módon semmi esélyem sincsen. Felháborító hogy egy 20-as Undead Rogue úgy ki tudott nyírni mint a huzat. :( Nekem miért nincsen olyan spellem, amivel percekre le lehet bénítani az ellenfelet? :F Csak állt szegény kislány, az meg röhögve elintézte (Szó szerint, jó hogy nem dalolt és táncolt is közben!!! :W ). És ami a legpofátlanabb dolog volt a részéről: Megvárta amíg resurrect-oltam, és amikor megjelentem, ismét rám szállt. Harmadszorra már nem mertem visszamenni, inkább a Spirit Healer-nél támadtam fel. Na, az ilyenek akasztanak ki. Egy 25-ös mobot, ha nagy kínszenvedve is, de néha le tudok verni, egy 20-as játékos meg lazán kicsinál. Ezért nem akartam én PvP-szerverre menni, én a cooperative-play híve vagyok, nem szeretem az ilyesmit. A Draenei sámán haver megnyugtatott - amikor meséltem neki a sztorit - hogy sajnos ilyenkor ez van, minden meg tud ölni low-levelen, bezzeg majd 70-en... Na, de azt meg is kell ám érni. :P

Új hozzászólás Aktív témák