Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #5965 üzenetére
Mindig elfelejtem hogy Szerdán karbantartás van.
Pedig most érnék rá játszani, délután csak 3-4 óra felé leszek itthon.Mindegy, az ajánlat áll (van egy pár low-level quest-em is), az elsődleges ok az mégis az, hogy azért kérném a segítségedet, mert elég sok már erre a hozzám hasonló szintű Hordás karakter is, akik ellen érthetetlen módon semmi esélyem sincsen. Felháborító hogy egy 20-as Undead Rogue úgy ki tudott nyírni mint a huzat.
Nekem miért nincsen olyan spellem, amivel percekre le lehet bénítani az ellenfelet?
Csak állt szegény kislány, az meg röhögve elintézte (Szó szerint, jó hogy nem dalolt és táncolt is közben!!!
). És ami a legpofátlanabb dolog volt a részéről: Megvárta amíg resurrect-oltam, és amikor megjelentem, ismét rám szállt. Harmadszorra már nem mertem visszamenni, inkább a Spirit Healer-nél támadtam fel. Na, az ilyenek akasztanak ki. Egy 25-ös mobot, ha nagy kínszenvedve is, de néha le tudok verni, egy 20-as játékos meg lazán kicsinál. Ezért nem akartam én PvP-szerverre menni, én a cooperative-play híve vagyok, nem szeretem az ilyesmit. A Draenei sámán haver megnyugtatott - amikor meséltem neki a sztorit - hogy sajnos ilyenkor ez van, minden meg tud ölni low-levelen, bezzeg majd 70-en... Na, de azt meg is kell ám érni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest