Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
gejzanet #42325 üzenetére
Egyébként a fentiekből is látszik az, hogy olvasni tudsz kevés érteni is kellene. - ha mar megint kezded a szemelyeskedest, legalabb fogalmazz ertelmesen...
latszolag te vagy write only modban, mert tok mindegy ki mit mond neked, te csak hajtod a sajat elkepzeleseidet. Mellesleg mikor csinaltal/olvastal el egy questet is? Miota atalakitottak a questeket eltuntek az altalad emlitett hulyesegek. Minden quest mogott van tortenet, de te ezt biztos tudod, mert mar unod is az egeszet...
Az meg hogy a quest multiplayer tartalom vagy nem: ha en a barataimmal szeretek questelni? Akkor ne tegyem, mert az MMO szerinted (!!!) nem arrol szol, es ezt itt mindenkinek el kellene fogadnia... Erdekes hozzallas... De tudod mit, tovabbi jo jatekot neked. Nem idegesitem magam tovabb, mert teljesen ertelmetlen.
-
Wolverine
félisten
válasz
gejzanet #42325 üzenetére
Ha szerinted a WoW küldetései ennyiről szólnak, akkor a) nagyon rég nem csináltál meg egyet sem; b) nem olvasod el a szövegeket. Engem kimondottan az Azerothtal kapcsolatos lore érdekel, ezért olvasok képregényeket, könyveket és küldetésszövegeket egyaránt, így legalább tudom, miért is kell X helyre mennem.
A single játékokat rendszerint megunom, maximum egy óra után. A régi Falloutokkal azért játszottam, az újak - és az Elder Scrollsok - nem érdekelnek, ahogy a Dragon Age sem. Mint már említettem, tudom, hogy kisebbségben vagyok a játékosok között - mint ahogy te is, csak te ezt nem veszed észre
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED TV topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest