Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onamish
csendes tag
válasz
Kisbubuska #35599 üzenetére
Nekem is ez volt. Ha tőlük vetted a játékot, neten, mint én, akkor visszautalják a pénzt, hogy a trialt upgradelhesd. Ehhez az kell még, hogy küldj el minden adatot, amit megadtál nekik, kivéve a jelszót. Csak ilyenkor van a ~72 órás átállás, mire a trial accountot teljesen átállítják fullra.
Én végül nem kértem, hogy csinálják meg, mert akkor vettem meg, amikor akciós volt(5 euró), ami akkorra lejárt, és teljes áron kellett volna újra megvennem.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35599 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon rossz döntés, mert egyrészt alig van esélyed arra, hogy azt a karaktert átrakják, másrészt most nem is tudsz játszani, harmadrészt több idő a (szinte biztosan nemleges) válaszukra várni, mint kreálni egy újat, és elvinni lvl20-ig (akár több napig, hétig is eltarthat, míg reagálnak). Végül pedig attól nem lesz bajod, ha lesz még egy karaktered, míg, ha mondjuk 8 nap múlva közlik, hogy nem tudnak mit csinálni, akkor pedig sehol sem vagy, és vesztettél 8 aktív napot. (Ügyintézés szempontjából egyébként a Blizzard nem sarki kofa, baromira nem fog senkit érdekelni, hogy idő közben kreáltál 6 másik karaktert, és mindet lvl85-re felszintezted, ha jogosnak, megoldhatónak ítélik a triales karaktered átrakását, ugyanúgy át fogják rakni, szóval ilyen szempontból sincs értelme annak, hogy nem indítasz új karaktert.) Ha unalmasnak találod ugyanazt újra végigvinni, akkor kezdj most egy warlockot a mage helyett, vagy lvl1-esen menj át a NE kezdőről egy másikra, és azt questeld le. Így új tartalomhoz is jutsz, és nem kell egy veszett fejszét kergetned.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest