Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodolit
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
lol, ember
Mit értesz az alatt hogy a shadow priestnek buff kéne? Tesóm itt nyomja mellettem minden nap és nemhogy lemaradna dps-ben hanem inkább a topban van benne...Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a viz a hülye...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hmm tényleg azt írtam hogy EGYSZER megölt azzal hogy feldotol és elfutott,mindig ezt csinaljak és érdekes ő nekik annyit critel a dot hogy 10sec alatt siman megeszik 100k hp-t.... Jah és mondjatok 3 olyan TOP guildet amiben van enha shaman vagy olyan arena teamet ami benne van a TOP5ben és van benne enha szal ennyit erről mivel én arról írok hogy enhanak semmi esélye most egy jópár kasztal szemben,az lehet hogy te nem sirsz mert te feralkent néha-néha levered a lockot meg ő is téged szal kvittek vagytok...
ui.: Akkor ne nerfeljenek titeket hanem buffoljak az enhat de az meg azért nem fog tetszeni mert kb 2gombot kellene spammelnem... -
gabranek
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
ajaj, ne is mondd. az előbb kempelte szét a 81-es dk-mat egy 85ös boomkin...nem is értem

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi