- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Polacheck #2536 üzenetére
A második bekezdéshez tudok hozzászólni és teljesen egyetértek. Annó a T1-et össze sem tudtam szedni, mert már öltük közben a T2 bossokat. Aztán azt csak sikerült összeraknom, és utána nagyon nehéz szívvel bontottam meg az AQ40-es, Naxx-os dropokkal, mert egyrészt bukott a set bónusz, másrészt újra kellett enchantolni, és ugye BC óta lehet a gemeket is farmolni hozzá.
Arról nem is beszélve, hogy a T4 már akkor sem ért sokat, mikor kijött a BC, lockként sokkal jobb dps geart lehet összerakni craftingolt és nem set itemekkel, és a T4 set bónusza meg nem annyira jó, hogy megérje azért a +dmg-től elesni. Talán a T5, de inkább a T6 az, amiből megéri a 4-et összeszedni, de ez magyar guilddel csak a PE-ben megy, ami eléggé elérhetetlen legtöbbünknek.
Én BC óta full casual vagyok, még csak 5 fős instázni sem nagyon megyek. Próbálom megcsinálni az elite vagy group questeket soloban (persze ez zöld-kékben még nehezebb), de teljesen jól érzem magam így.
Talán a wotlk új lendületet ad ennek a játéknak, de ha nem, akkor megyek SC2-zni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest