- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Bármilyen hozzászólást szívesen veszek. Hallottam már ezt is, bár nem teljesen értem, mivel átnéztem a frost talentfát, és semmi olyan nincs amivel aggrot lehet építeni, ami nincs unholy-n... (legalábbis én nem találtam
- asszem így helyesebb)
Tom hogy Boomkin, csak azokat írtam amik elsőre eszembe jutottak róla
Boomkinnel nyomsz egy HS:IF-et az elején, aztán a többit hagyhatod is ^^
Gyakorlatilag Unholy tankolásnál még sosem húztak le rólam egy mobot sem... Az érdekesség azóta kezdődött, hogy 1000 fölé ment a DPS-em... Most, 78on DPS gearben 1200-1300 a prog szerint, tank gearben meg 1000-1100, persze presence cserével... És HP meg 18k vs 23k, kezdek ott tartani, hogy az a 200 dps plusz nem ér meg annyit, mint a sok HP és armor bonus, no meg a szinte sebezhetetlenség, így ha véletlen elitbe futok is lazán leiskolázom...
Szóval nem nagyon használom már a dps módot, egyrészt mert AOE 6-7 mobot azzal nem lehet már annyira lekezelni, másrészt meg a folytonos cserélgetés már az agyamra megy... (remélem tényleg lesz a 3.1ben automata cserélő
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest