Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz DebilEvil #19549 üzenetére

Nyilván, egy olyan guidlben, ahol 39embert ezt csinálja, akkor az az egy kib@szik a többivel. Egyetértünk. A bosstaktikás agyalás szintén jó dolog (mint írtam volt benne részem másik mmorpgben). Van benne kihívás, küzdeni kell, egyetértünk.

Aki nem tudja vallalni a napi 2 szintet, ami valljuk be ha valaki tenyleg komolyabban gondolja, azoknak nem megterhelo.

Mikor, hogy... Mostanság 12-13 órákat melózok, mert munka van, de van, hogy 3-4 napig semmi, igy most az lenne:B Mondjuk kedvem se lenne 12 óra monitor bámulás után még 6ot droidként kockulni.

Am azt nem fogom elfogadni, hogy ezzel kimarad valamibol.

Lehet rossz a példa, de jobb hirtelen nincsen: Lehet, hogy 6 évesen odavoltál a színes mesekönyvekért/üvegolyókért, mittoménmiért, viszont 26 évesen hiába kapod meg ugyanazokat sok örömet nem fognak okozni. Ezek legtöbbször apróságok, amik elsőre ülnek, amiken simán átugrasz. Vagy akár úgy is feltehetném a kérdést, hogy minek legyek droid a kövi 10 szintre öljem ki az élvezetet a dolgokból, amikor a blizz annyi energiát fektetett bele, hogy jól szórakozzon az ember?:) De mint te is mondtad kinek mi számít, ezen igazából kár vitatkozni, te sem fogod megváltoztatni a véleményedet, meg én sem .

szerk: Nekem es a hozzam hasonloknak a kihivas kell, egy bosst nem ugy akarok olni, hogy majd lesz hozza taktika, leiras video, hanem odamenni es kitalalni, hogy mit kell csinalni.

Ehhez nem kell server fistnek lenni, elég ha nem nézel meg bizonyos oldalakat ;) (másrészről visszasírom én is a főiskolás időket, amikor mást se csináltunk csak ittunk,buliztunk, meg toltuk az mmorpgket egyész héten :) )

Új hozzászólás Aktív témák