Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Ghoosty #100201 üzenetére
Én a hangulata miatt szeretem a játékot és bár eddig tényleg mindig egyedül játszottam,azért néha hiányzik a társaság.
Főleg az ami régen volt vanillától lk végéig,néha hiányzik az hogy haverokkal fél napot elmarháskodjunk.Igaz már nincs annyi időm mint régen,meg öreg is lettem így már nem anyira bírom az egész napos marhulást.
Sw ToR-ban kezdetek óta egyedül toltam,így is elvoltam,de azért nem volt az igazi.
Bár most azt tervezem nem hosszabbítom meg az előfizut,csak a Wow marad.
Na meg persze STO,de az ingyenes.Bár F2P,de nekem elite accom van és egyik másik hajómon lévő felszerelés árából valszeg megvehetném a WoW összes kiegjét meg vagy 10 évnyi előfizut.
De arról nem tudok lemondani,mindig is Star Trek őrült voltam.No meg Star Wars.
Meg bármilyen jó sci-fi.
Egyébként múltkor kiskarival STV-ben küldizgettem és rohadtul visszajöttek a régi emlékek amikor még vanillában ott küldiztünk és tényleg nagyon hiányzott.
Hiányzott az izgalom hogy a hordások mindjárt ránk ugranak,vagy hogy a druida cimbimmel egy fáról szekáljuk a hordásokat láthatatlanul.
Vagy bele folytjuk őket a vízbe mikor utánunk jönnek a víz alá.
Nem emlékszem már régen hogyan is szereztem a hallá változtatós trinketet,de asszem peca versenyen nyertem,nem tudom az még bent lehet-e.
Egyébként ami most angyon szórakoztató még,az a bányászás és a herbázás.
Bár lehet másnak nem az,de nekem nagyon tetszik a herbázás meg bánysázgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest