Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• birozoli7800

senior tag

válasz Yodamest #100184 üzenetére

Ha van kedved, és hozzá anyagi lehetőséged fizess be és játsz. Próbálja folyamatosan életben tartani, támogatni a casual játékosokat a blizz, ha szereted ezt a világot egyedül is el lehet játszogatni.
    Én is nosztalgia miatt logolok be főként, semmi komoly. Kezdeti fellángolás után 1-2 hónapig előfizetek, aztán az élet úgy, hozza nincs rá annyi időm pár hónap szünet következik.

• Ghoosty

őstag

válasz Yodamest #100184 üzenetére

Sajnos ezt más nem fogja tudni megválaszolni neked.

Plata élvezi a nagyon sokadik alt felhúzását is. Mások mountot gyűlytögetnek. Vannak akik csak úgy bóklásznak és élvezik a játékot. Még mindig él a pet battle is.
    PvP szintén sokakat leköt.
    Ezek mind-mind játszható szólóban is. Nem tudom, mikor abbahagytad, már volt-e M+. Ez jobb, ha van egy összeszokott csapat, de megy keresővel is. Viszont nulláról elindulni nehézkes, mert mindenki a tapasztalt játékosokat akar a csapatába, így sokáig tart mire tudsz játszani. Ha tankot vagy healert jászol, akkor ez kevésbé számít, mert hiány van belőlük.
    Létezik LFR is, ami raid, de nagyon könnyű, így láthatod a raideket is, de ugyanúgy megy, mint a dungeon finder.

Én alapvetően a raidet szeretem, de jelenleg inaktív vagyok, majd a következő szezonban tervezek visszatérni. Nekem csak úgy éri meg, ha van aktív raidelés és ez 2-3 hónap szezononként.
    Amit nem árt tudnod, az, hogy még a HC dungeon is nagyon könnyűre lett beállítva. Már a második héten előfordult, hogy a bossig behúzta a tank a teljes mob packot és csak AOE-val lement minden. Így bár nagyon hatékonyan lehetett geart farmolni, viszont unalmas volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés