- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Djuree #40755 üzenetére
Tier 5-ig lehetne SPG, mondjuk úgy hogy azokat egy hangyányit erősítenék...de az ilyen GW szörnyekre nem tudom mi szükség volt igazából.
Ha nincs SPG akkor némely játékos pofátlanul kempel egy helyen, ezért szerintem sem kellene őket kivenni, de nem értem miért kell 1k + sebzést osztaniuk sokszor...Hummel 300-400-at sebez átlagban, ezzel mi volt a gond? Ennyi sebzés bőven elég hogy a kemper elmozduljon és mégsem teszi tönkre a többiek játékélményét teljesen...Ja hogy ennyi sebzés kevés mondjuk egy 4-5-ös ROF mellett? Hát ez az ára hogy a leghátsó bokorból oszthatunk mindenkit és felülnézetből átlátunk mindent...Szerintem.
Majd ha lesz valami tankod ami Tier 9-10-es és átlag 20 km / órát tud, akkor majd máshogy gondolod, mert fsb1000 nagyon jól leírta a dolgokat. Én már nem is szenvedek a T110-ért sem, inkább megyek a közepes tankjaimmal...sokkal kevésbé frusztráló.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest