- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #44372 üzenetére
A plecsni is egyfajta epénisz. Sem ezzel, sem pl. a véennyóccal sincs semmi gond, viszonylag jól lehet következtetni ezekből sok mindenre. A probléma akkor van, ha ezek árnyékában elveszik a lényeg, ti. miért is játszunk...? Élmény, szabadidő agyonütése, valaki a tankokat szereti, esetleg ezek mind így együttesen, a másik oldalon meg ott van, hogy meg akarjuk mutatni, ki a jános (ld. epénisz)... Persze ez nem csak ennek a játéknak a sajátossága, sőt nem is csak a játékoké. Errefelé tendál a világ, mindent és mindenkinek megmutatni, f.szábbnak lenni, ilyen kocsi, olyan moci, vagy éppen megaunikum véennyóc... No mindegy, messzire mentem, lényeg a lényeg, én azt vallom, játsszunk és élvezzük, ne másoknak akarjunk megfelelni. Bocs az életbölcsességekért...
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #44372 üzenetére
Tegnap belefutottam néhány díszpéldányába kis hazánknak! Talán mondanom sem kell, hogy a kempelők többsége innen kerül ki - legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Chaffee-el volt és Karelia-n mikor nekünk kell bázist foglalni, a hegyen maradt és ott ücsörgött, miközben az enemy lerohant minket. Mi persze semmit nem láttunk, mert a spotterünk leghátul ült egy szikla mögött! Mikor meglőttem, hogy kicsit motiváljam, még Neki állt feljebb! R***djon meg az ilyen kis nyomi! Nem értem meg az ilyenek miért erőltetik a WOT-ot!? Annyival jobb lehetne ez a játék, ha a sok ilyen és hasonló tirpák vége felmérné, hogy Neki ezt nem kell erőltetni, mert csak az idejét és persze másokét rabolja és végre letörölné a gépéről! De az sem baj, ha fent hagyja, csak ne lépjen be többet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest