Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz SoulReaver #44372 üzenetére

A plecsni is egyfajta epénisz. Sem ezzel, sem pl. a véennyóccal sincs semmi gond, viszonylag jól lehet következtetni ezekből sok mindenre. A probléma akkor van, ha ezek árnyékában elveszik a lényeg, ti. miért is játszunk...? Élmény, szabadidő agyonütése, valaki a tankokat szereti, esetleg ezek mind így együttesen, a másik oldalon meg ott van, hogy meg akarjuk mutatni, ki a jános (ld. epénisz)... Persze ez nem csak ennek a játéknak a sajátossága, sőt nem is csak a játékoké. Errefelé tendál a világ, mindent és mindenkinek megmutatni, f.szábbnak lenni, ilyen kocsi, olyan moci, vagy éppen megaunikum véennyóc... No mindegy, messzire mentem, lényeg a lényeg, én azt vallom, játsszunk és élvezzük, ne másoknak akarjunk megfelelni. Bocs az életbölcsességekért...

• jano_77

nagyúr

válasz SoulReaver #44372 üzenetére

Tegnap belefutottam néhány díszpéldányába kis hazánknak! Talán mondanom sem kell, hogy a kempelők többsége innen kerül ki - legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Chaffee-el volt és Karelia-n mikor nekünk kell bázist foglalni, a hegyen maradt és ott ücsörgött, miközben az enemy lerohant minket. Mi persze semmit nem láttunk, mert a spotterünk leghátul ült egy szikla mögött! Mikor meglőttem, hogy kicsit motiváljam, még Neki állt feljebb! R***djon meg az ilyen kis nyomi! Nem értem meg az ilyenek miért erőltetik a WOT-ot!? Annyival jobb lehetne ez a játék, ha a sok ilyen és hasonló tirpák vége felmérné, hogy Neki ezt nem kell erőltetni, mert csak az idejét és persze másokét rabolja és végre letörölné a gépéről! De az sem baj, ha fent hagyja, csak ne lépjen be többet!

Új hozzászólás Aktív témák