Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chris0321

veterán

válasz jagada #37811 üzenetére

Nekem megvan azóta, hogy bekerült a játékba, mentem vele 2583 csatát és már a negyedik skill-t tanulja a legénység így elég használhatónak érzem. Egyáltalán nem érzem op-nak, de rossznak sem. Van egy oldal ahol meg lehet nézni adott tankkal mennyi az átlagkereset, (sajnos nem tudom az oldal címét) ott úgy emlékszem nem áll rossz helyen a tank. A Panther/M10-em kevesebb sebzésre is tud annyit hozni mint a T34 mert olcsóbb bele a lőszer, ott viszont a kis átütéssel lehet probléma amit a T34-el soha nem érzek. Arra sem emlékszem mikor töltöttem bele utoljára prém lövedéket, pedig ha kell nyugodtan váltok át. Azért van annyi üzleti érzéke a wg-nek, hogy egy prémium tankhoz is megérje megvenni a prémnapot, így természetesen jobban hoz ha nem alap fiókkal használja az ember de azzal is lehet vele jól keresni szerintem. Egyszóval én meg vagyok elégedve a tankkal és azoknak akik szeretnek az amcsi tankokkal játszani és prém tankot vennének csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák