- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
jagada #37811 üzenetére
Nekem megvan azóta, hogy bekerült a játékba, mentem vele 2583 csatát és már a negyedik skill-t tanulja a legénység így elég használhatónak érzem. Egyáltalán nem érzem op-nak, de rossznak sem. Van egy oldal ahol meg lehet nézni adott tankkal mennyi az átlagkereset, (sajnos nem tudom az oldal címét) ott úgy emlékszem nem áll rossz helyen a tank. A Panther/M10-em kevesebb sebzésre is tud annyit hozni mint a T34 mert olcsóbb bele a lőszer, ott viszont a kis átütéssel lehet probléma amit a T34-el soha nem érzek. Arra sem emlékszem mikor töltöttem bele utoljára prém lövedéket, pedig ha kell nyugodtan váltok át. Azért van annyi üzleti érzéke a wg-nek, hogy egy prémium tankhoz is megérje megvenni a prémnapot, így természetesen jobban hoz ha nem alap fiókkal használja az ember de azzal is lehet vele jól keresni szerintem. Egyszóval én meg vagyok elégedve a tankkal és azoknak akik szeretnek az amcsi tankokkal játszani és prém tankot vennének csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest