Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #3358 üzenetére
Patton jó kis darab. Tudtam, hogy Diegho egyik kedvence, ezért talán túl sokat vártam tőle (vagy talán nem vagyok vele egy szinten...), de eleinte nagy csalódás volt. Sebzése durván szór, és nekem persze a minimum felé, a páncélja szerintem minimális, hiába forgatom már néhány T7 is gond nélkül átlövi.
De két napja mentem vele egy brutális kört: 5000+ sebzés, és nem gyerekligában, hanem E75, 45P és egyéb T8-T9 heavyken (na jó, egy Tiger is befigyelt), az E75 csúnyán levitt, mert a mienk, akit támogatni akartam, egy idióta volt, és otthagyott, miközben én a hátát védtem
Szerencsére a túlpartról megmentett egy TD (Lakeville előnye), majd egy Szupershinget kinyírtam szinte teljes HPről úgy, hogy végig pattogott rólam. Akkor nagyot alakított a kis dög, az ellenfél is jól jött ki. És újratelepítés után elfelejtettem bekapcsolni a felvételt
csak egy screenshot maradt utána...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest