- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
válasz fsb1000 #3336 üzenetére
En el ismerem vannak problemaim a szamitogepezessel es az nem tartozik ide,vagyis valahol igen mert nemetem mit irst te vagy mas.Aszamitogepes nyelv, de azt sem tehetem hogy mindig rohanok a haveromhoz hogy ugyanmar csinald ezt meg nekem.Mindenkinek vannak problemai rajtam kivul is.Ezt is igyekezni fogok megoldani!Az meg hogy nem ajanlotam fel hogy hivjal meg te, oka annyi nem tudom hogyan mennek a jatekban a dogok.Talalo a jelzo, lelkes ujonc....es en biztos nem fogok itt dicsekedni az erdmenyeimel es a nagy arc sem en leszek.En mindig a tudasomhos-erdmenyemhez kepest fogok ide irni dolgokat.Es azzal maximalisan egyetertek hogy nincsen csapat munka, sokszor mindenki megyen amerre lat, sokszor hiaba kerek segitseget,sokszor hiaha hivok valakit jojon utannam meg sem mozdul all ot mint egy faszent!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook