Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz diegho #35632 üzenetére
Egy jó felderítő sebzés nélkül is lehet nagyon hasznos tagja egy csapatnak. Ez a sebezd le a saját életerőd amúgy is egy bullshit, sok tanknak ez meg van 2 találatból (artyknak egy is bőven elég) és vajmi keveset ad hozzá a csatához, persze adott esetben akár meg is fordíthatja a csata kimenetelét, szerintem semmi értelme általánosítani.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
-
jagada
addikt
válasz zsolthee #35646 üzenetére
T9-10 alatt is van élet, nem kell mindig a szélsőségekkel jönni, most például egy Marder 38T (KV-2-t is említhetném és még sok mást is) húzok, ha azzal csak a saját HP lövöm le akkor azzal nem megy sokra a csapat, de még a duplájával sem.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Ma az első 5 csata mindegyikében volt egy magyar troll szakasz. Persze rendre kikaptunk hála a közreműködésüknek. A szakaszok mindegyik fekete szintű játékos volt és minden esetben behoztak a T7- T8 csatákba T1 ill. T2-es tankokat. Tényleg ennyire hülyék a magyar gyerekek? Miért csinálják? Unom már, hogy minden nap be vagyok kékülve miattuk.
Amúgy is érdekes az MM, az egy dolog, hogy nem nézi a játékosok tudását, de az egyik csapatban (ellenfél) miért van háromból kétszer +2-3 top tier tank mint a miénkben? Cserébe mi kapunk -1 tieres tankokat az ellenfél legalacsonyabb szintű tankjához képest.
Sírás végeMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz #84221696 #35905 üzenetére
Ennyit a kiegyensúlyozott MM-ről:
És ezt 10 csatából legalább 5+6x így adja az elmúlt 1 hétben. Jobb esetben csak +2 toptier tank van az ellenségnél és nekünk a legalján szokott még lenni 1-2 tank ami az enemy legalacsonyabb osztályú tankja alatt van egyel.[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #35915 üzenetére
Mondjuk nem bánnám, ha néha nálunk lenne +3 toptier és nem az ellenségnél. Szerintem mindenki tudja mi lett a csata kimenetele, mivel az ilyen csaták már a visszaszámláláskor eldőltek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy t8 alatt az összes csata fulltomatók összecsapása, bár azoknak is a fele inkább fekete (sötétvörös).
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Gondolom hozta a szokásos formáját...
Más: az egyik csatában, Westfield mapon északról indultunk és a végére már csak egy tomato Löwe maradt utolsónak a csapatból, míg az ellenség egy artyra fogyatkozott. Írkáljuk neki, hogy cap, cap, mert nem láttunk rá sok esélyt, hogy bármit is ki tudna hozni az adott helyzetből, erre beáll foglalni B9-re a saját basen, mondom ilyen nincs
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Feljelenteni játékost csak csata közben és az összesítő képernyőnél lehet, vagy esetleg utólag is, amikor már nincs meg a csata összesítő?
Kaptam egy nap banánt mert egy szakasz feljelentett, ugyanis kilőttem egyik low hps társukat azok után, hogy belém lőtt hármat, majd bekékült és bannoltatta magát.[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #36416 üzenetére
Szerintem ez a tocsik sem a picsogásra szolgál, kivágták és pont. Felesleges siránkozni, nem mi értük el, hogy kitegyék, hanem ahogy olvasom ő maga szolgált rá. Nehogy már aláírásgyűjtésbe kezdjetek, hogy vegyék vissza, ez amúgy sem az első húzása volt, de mégsem tanult belőle, lépjetek tovább.
Egyébiránt voltak durva beszólásai itt is, sokszor ok nélkül oltott le embereket.[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #36467 üzenetére
A Type 58 szerintem egy nagyon nyögvenyelős tank, és sokat kell vele szenvedni, hogy kigrindeld mind a heavy mind a med ágat, elég nehezen gyűlik vele az XP és egyáltalán nem tud meghatározó tényező lenni egy csatában. Amíg nem 100%-osak a legények, művészet vele bármit is eltalálni és a kicsi pennel (128mm ) átütni még közelről is.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jr1994 #36471 üzenetére
Ha jön egy azonos szintű japán heavy még golddal sem lövi be sajnos, mivel nagyobb távolság esetén brutál mód leesik az átütés értéke, szerintem ez a legnagyobb gyengesége, a lövegsüllyedésen túl. Rendszerint +2 tierbe dobál vele a játék, T8-ban meg semmit nem üt át, sokszor még az artykról is pattog. Repeszt én nem is viszek vele csatába, 85mm-es gunnal nem látom sok értelmét, szerintem egy fostalicska ez a tank, alig várom ,hogy túl legyek rajta.
A chaffeet hogy lehet egy medhez hasonlítani?
Firerfly 171/239
Cromwell 145/202[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jr1994 #36475 üzenetére
300m felett biztos hogy nem lövi be semmivel. Sniperkedni nem lehet vele mert egyrészt kancsal a löveg és nagy távolságból mint említettem sokat veszít az átütésből, T7-8-ban kb. semmire sem jó. Ha sokáig várok/bújkálok a csata addigra eldől és vagy nem érek oda sebezni (mivel mindenkit meg is kell kerülnöm, hogy átüthessem), vagy legyalulnak minket mert ezzel nem lehet egy csatát lehozni úgy, mint mondjuk egy VK36.01H-val, vagy cromwellel, esetleg T37-el, igaz ezek nem mind med tankok.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jr1994 #36480 üzenetére
Nem akarlak meggyőzni, én amúgy is utálom ezt a tankot, és megszeretni sem fogom soha, csak duplázgatom és továbblépek, sőt valószínűleg a nagy motor sem ezen fogom kigrindelni azért a vacak 20 lóerőért 16k XP-t, inkább majd az IS-2-n.
-
jagada
addikt
válasz #84221696 #36494 üzenetére
JPII mobilisabb, de véknyabb és döntötteb páncél szemből, Ferdi páncélozottabb, de lassabb. Általában a jpII ajánlják, jobban lehet vele helyet változtatni csata közben, akár átrohanni a másik oldalra támogatni, ha arra van szükség, én is azt vettem, viszont a kövi tankhoz +1 fő legénység kellessz, ami már a ferdihez is kell, annak a legénysége pedig teljesen kompatibilis (átképzést követően).
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
-
jagada
addikt
Szerintem is op tank, de azért azt már tárgyaltuk, hogy a vk 36.01-el nem mászunk az ellenség képibe, hanem távolról szép türelmesen megszabadítjuk az összes HP-jától az ellent!
Az orosz lövegek, főleg nagy távolságra nem igazán pontosak.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz szallasi007 #37109 üzenetére
2 frag és 369 sebzés a végeredmény a videón, ezt bármikor összelövöm mod nélkül akár T1-ben is, ezért kár ördögűzésbe kezdeni, szerintem ez is pont azt reprezentálja, hogy rohadtúl nem nyújtanak akkora előnyt a modok mint amilyennek egyesek képzelik.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz szallasi007 #37115 üzenetére
Ha akkora fenenagy előnyt biztosítanak ezek a modok, akkor miért ilyen sovány az eredményessége a játékosnak? A mozgó tankokat egyáltalán el sem tudta találni! Legalább 10 fragnek meg minimum 2500 sebzésnek kellene lennie az összesítőn a te olvasatodban!
Nevetséges ez az állandó track meg ammorack mumus, a lövedékek mindenfelé repülnek, 2-300 méter felett meg végképp még a pontosabb lövegeke esetén is , ne mond már, hogy te 500m-ről weakspotokat lődözöl.
A bokrot hiába tünteti el, attól még nem spotolja fel az ellenfelet, ha meg spoton van a körvonalai, ami kilóg a szikla mögül úgyis látszódnak, ha ráviszi az ember a célkeresztet.[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz diegho #37816 üzenetére
Azt ne mond nekem, hogy menjek oszt flankeljek vele.
Pl. torony nélküli T10-es TD-k szemből úgy majdnem mind, + pár heavy, japán heavy-t még oldalról sem, ha nem közvetlenül mellette állsz, hanem mondjuk 300m-ről.
De ha neked így jobban tetszik, akkor Én nem tudom átütni őket.Farmolásra vettem, arra kiváló, ha nyer a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz diegho #37825 üzenetére
Ha már az átlagoknál tartunk, te átlagban hány csatát szoktál stocként, 75% legénységgel tolni? Amint a korábban berakott kép is mutatja a T49-em is stock és a legények is 75%-on vannak, és van még több ilyen T8-T9 tankom is. A felszerelések, festések nélkülözéséről nem is beszélve, kredit hiányában.
Az meg vicces amit az E100-ról meg az AP skullóról írtál, most megint toltam pár csatát a T34-el, mindben volt E100 és csak HEST lőtt mindegyik, úgyhogy hagyjuk az urban legendet.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz Stigma.HC #37830 üzenetére
Korábban amikor panaszkodtam a kiegyenlítetlen MM-re vagy, hogy mindig +2-3 tierbe dobál, és sosem vagyok top tier, ezt kaptam a sok arcoskodótól, hogy nem értik mi a probléma ezzel, kell a kihívás. Persze ők azért mégis csak T10-ben tolják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest