Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz fsb1000 #9170 üzenetére

Az a netto 20k penz premium nelkul mar csak egy alom..,foleg most hogy elcsesztek (lejjebb vettek a penzhozamot), gyakorlatilag nem tudok olyan tankot mondani, amivel kijonne nekem +20 kilo penz, esetleg nagyon de nagyon ritkan.Volt mostansag, hogy a JT-vel 40-45k penz jott, de javitas meg a sok elpuffogtatott lovedek miatt kb 10-12k jott meg egy szamomra ritkajo csataban.
    Amivel esetleg megkozelitem a +20k-t az a KV13 (ugy gondolom hogy magas a kreditszorzoja, azert), mutatok 1-2 peldat.

Vereség
    Csata: Fjords Wednesday, July 04, 2012 7:56:27 PM
    Jármu: KV-13
    Szerzett tapasztalat: 486
    Szerzett kredit: 24,226
    2326 sebzes - ha nyerunk akkor gondolom olyan 30-35 ezer jott volna.

Gyozelem!
    Csata: Live Oaks Wednesday, May 30, 2012 1:35:27 AM
    Jármu: KV-13
    Szerzett tapasztalat: 2,962 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 37,788
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun - itt talan lehet hogy elertem a +20k-t

Premes-Nem premes : sokat beszeltetek rola, nem tudom, lehet hogy neha jobb csapatba tesz, de az is lehet hogy nem....annyi az elonyotok, hogy szinte minden felszerelest meg tudtok venni a tankjaitokra, + sokkal fejlettebb a legenysegetek a tankjaitokon.
    A Ferdinanddal azonban megkozelitem majdnem a 900-ik jatekot vele, a legenyseg masodik kepessege meg csak 92%-on van.Nektek gondolom mar akar harmadik kepesseg is 100%on lehet, nemely esetben.Lenyegeben mar elonyrol nem beszelhetunk ezen kivul, mert attol hogy valaki premes, meg lehet rossz/kozepes jatekos is, egyen es nem premfuggo ez a dolog :P

Aktív témák