- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #9170 üzenetére
Az a netto 20k penz premium nelkul mar csak egy alom..,foleg most hogy elcsesztek (lejjebb vettek a penzhozamot), gyakorlatilag nem tudok olyan tankot mondani, amivel kijonne nekem +20 kilo penz, esetleg nagyon de nagyon ritkan.Volt mostansag, hogy a JT-vel 40-45k penz jott, de javitas meg a sok elpuffogtatott lovedek miatt kb 10-12k jott meg egy szamomra ritkajo csataban.
Amivel esetleg megkozelitem a +20k-t az a KV13 (ugy gondolom hogy magas a kreditszorzoja, azert), mutatok 1-2 peldat.Vereség
Csata: Fjords Wednesday, July 04, 2012 7:56:27 PM
Jármu: KV-13
Szerzett tapasztalat: 486
Szerzett kredit: 24,226
2326 sebzes - ha nyerunk akkor gondolom olyan 30-35 ezer jott volna.Gyozelem!
Csata: Live Oaks Wednesday, May 30, 2012 1:35:27 AM
Jármu: KV-13
Szerzett tapasztalat: 2,962 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37,788
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun - itt talan lehet hogy elertem a +20k-tPremes-Nem premes : sokat beszeltetek rola, nem tudom, lehet hogy neha jobb csapatba tesz, de az is lehet hogy nem....annyi az elonyotok, hogy szinte minden felszerelest meg tudtok venni a tankjaitokra, + sokkal fejlettebb a legenysegetek a tankjaitokon.
A Ferdinanddal azonban megkozelitem majdnem a 900-ik jatekot vele, a legenyseg masodik kepessege meg csak 92%-on van.Nektek gondolom mar akar harmadik kepesseg is 100%on lehet, nemely esetben.Lenyegeben mar elonyrol nem beszelhetunk ezen kivul, mert attol hogy valaki premes, meg lehet rossz/kozepes jatekos is, egyen es nem premfuggo ez a dolog
Aktív témák
- Gitáros topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest