Hirdetés

Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz Chris0321 #50058 üzenetére

A scout sem akar csak úgy meghalni, ezért inkább a többi tankkal tart mivel alig van hp-ja és ezért hamar kilövik. Ha a többi tankkal tart ugyanúgy kilőhetik, de legalább amíg él kevésbé lesz hasznára a csapatnak. Egyébként én scouttal, abban a helyzetben a néptelen(lemming átellen) oldalra mennék.

Plusz mint már írtam a lemingek cak egy gombot ismernek a W-t, az S-t nem ezért hiába is fednék fel a scoutok az ellenséget a másik irányból b*sznak visszamenni a bázisra védeni.
    Ez a mindenfelé támadós népeknél is ugyanúgy előfordul. Hányszor volt, hogy az áttörhetetlen falon mégis átcsúszik egy gyors scout/med, és annyi az artyknak, aztán valaki mehet vissza resetelni...

Arról nem is beszélve, hogy a több tank amikor megáll nem tud fedezékbe húzódni a létszámuk miatt.
    Nem is azt mondom, hogy egy szűk csatornába másszon mindenki. Kanyi képén(bocs:) ) azon a ~400x500 méteres fennsíkon szerintem hatékony tud lenni 10-11 jármű, egymás zavarása nélkül.

Igen, Lakeville pont nagyon jó és nagyon rossz a lemmingeknek. Nagyon jó, ha a városba lemmingeznek és nagyon rossz ha az általad említett helyre. A kettő között van, ha a völgynél feleslegesen sokan védenek és ugyanennyien mennek a városba.

(#50062) Chris0321
    Azt a kevéske spontán együttműködést is nehezíti ez a hülye mindenfelé támadunk szokás. Tudom, hogy lehetetlen és kísérletezni sem érdemes, de a 30 másodperc alatt el lehetne dönteni hova legyen a támadás és hova védekezés. Lakevillen nem nehéz eldönteni, de nyomban lenúb lemmingeznék, ha valaki néhány védőt javasolna a völgybe.

(#50068) vhw
    Ez a "csak előre, nem megyünk védeni" nyavalya mindkét taktikát egyformán sújtja. A mindenfelé támadásnál sok ütközőponton gyakran csak 1-2 tag "támad". Ezeken átgyalogol mondjuk 2-3 és meg sem állnak a bázisig...
    Az egyik oldalra rohant 14 ember sem fog megindulni egyszerre mindent legyűrve, ugyanúgy, mintha csak 8an mentek volna oda. Viszont ha a másik oldalon pirosodik, akkor a 14ből hány embernek kell átcammogni a másikra?
    8-9 egy oldalon nálam már lemmingezés jelent, ez rendben van, sőt ez a legjobb, ha a bázist kellő erő védi a megfelelő helyen. A 14 méginkább lemming, de ott bajság lehet a bázis védelmével, kissé nyugtalan lennék. Ha meg a másik oldalon pirosodik(10?), akkor nem kell mind a 14-nek átcammogni a másik oldalra. Mondjuk 8 visszamegy védeni, a maradék 6 pedig elfoglalhatja a pirosak bázisát, ugye ők sem mennek vissza...

Aktív témák