- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #49121 üzenetére
Én inkább az E-50-et választanám, de a Puttonyt is sokan szeretik. Utóbbi már csak azért sem kéne, mivel 0,42-es pontosság T9-ben szerintem óriási szánalom. Persze ezen kívül vannak előnyei is, nos döntse el, ki melyiket hogyan tudja hasznosítani. Jelenleg a T32 0,41-ét is keveslem, de hát csak kibírom azt a 23,5k XP-t az M103-ig.
Egyébként én sem nagyon merem elővenni a T-54-et pedig fullos. Egy magamféle (vagy jobb) szakasztárs nélkül isten őrizz, hogy csatába vigyem.
Más: M103-ról valaki vélemény? Ahogy elnézem rengeteg XP, mire fullos lesz, szóval nem lesz könnyű. Remélem jó kis gép, mivel az a 371 ezer TP nem kevés.
(#49209) Tüzi: Kegyetlen.
A múltkori "Trollkodj tankkal" videó is nagyon adta.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest