- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Bad Pritt #46766 üzenetére
Na megnéztem ezt a filmet. Még mindig jobb mint az amerikai mesefilmek. (bár hogy ki-hol-merre, ki kivel van és miért... megérne egy kis magyarázat mellé, mit is láttunk)
Én csak azt sajnálom, hogy a Tigriseket sose tudják tisztességesen megcsinálni...
Ha én szeretnék ilyen filmet csinálni, addig nyafognék valamelyik múzeumnak míg oda nem adják arra a pár jelenetre. Ha zsebbe kell nyúlni, hát zsebbe kell nyúlni. (de ahogy elnéztem a filmet, annyira "mozgalmas" volt a Tigris szerepe, hogy ezt akár egy nem mozgásképes példánnyal is meg lehetett volna csinálni, legfeljebb húzták volna diszkréten, hogy legyen benne egy kis "akció")Vagy ha ez teljességgel lehetetlen, akkor létezik rengeteg igen szép 1:16-os tank modell. Vágják össze. Ebben az esetben a Tigrisnek még legénysége se volt, mindig csak durrogtatott a távolból, láthattuk a közeli képeket ahogy füstöl a cső... Erre egy modell is tökéletesen megteszi, és nem bántaná úgy a szemet a sufni Tigris.
De még ha mindenképp 1:1 arányban kell valami Tigris utánzat, akkor lehetne valami önkritikája a csapatnak, Legalább a páncéltestet csinálhatnák meg tisztességesre, ha magát a lánc-felfüggesztést érthető okokból nem lehetne csak úgy átszabni...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest