Aktív témák

• Bobyjack

senior tag

Nézegettem a régi screenshotjaimat és most realizáltam, hogy most mennyivel könnyebb alacsony tierben játszani ahhoz képest ami régen volt. Anno a KV-t pl. feltette tier 9-be is. (Persze az a KV nem az a KV-1 volt, ami most). De mondjuk a PZIV-et is simán betette tier 8-ba Type-ok és T28-ak ellen.

Visszavettem a Hetzert. 21 csata 7 győzelem volt a régi arányom vele. Amióta újra nálam van, tettem bele 19 csatát 16 győzelemmel. És megvannak az okok is. Féláras prémium lőszer és hogy nem tesz be Tigrisek ellen mint anno! Bár a 8.2-es matchmaking alapján tier 6-ba be kéne kerülnöm vele, még egy csatán sem találkoztam velük a 19 lenyomottból. Legfeljebb tier 5-ösökkel. A csaták 80%-án csak tier 4-ek voltak a csatában és persze mindegyik 1 lövés trolloloval... Meg kell mondjam nagyon tetszik az új matchmaking. Sokkal kiszámíthatóbb és élvezetesebb a játék. Nincs az a régi szerencsétlenkedés, hogy bedobálja high tierbe a szerencsétlen kis tankokat és semmi esélyük. Azt kell mondjam, hogy a WG itt jó irányba vitte előre a dolgokat!

Aktív témák