Aktív témák

• Fel

addikt

Nézegetem a garázsomat, briteknél Centurion Mk. I. Csupa por, már rég használtam. Valamiért megutáltam ezt a tankot... Valamiért megutáltam ezt a tankot... Na mindegy, ünnep van, 5x event van, kigurítom..

Rögtön az első bekapott találatra.. Komolyan mondom vicc ez a guruló xarkupac :((( . A pálya Mountain Pass volt, a KV-5 a hídon akart átmenni, én pedig lent álltam a folyómederben. Röhejes, hogy ilyen beesési szöggel is átlőtte az LFP-t, és nem lett bounce. Az talán még inkább, hogy egy ilyen irányban haladó lövedék két kritikus sérülést is okoz. Gondolom ellőtte a sofőr kislábujját, miközben a lábát épp egy lőszeren pihentette...
    Meggyógyítottam, majd nem sokkal később egy M7 Priest lövése elém csapódott be, és a splash sebzés elvitte újra szerencsétlen...

Végül győztünk:

Victory! Map: Mountain Pass 2012. december 30. 20:24:43
    Vehicle: Centurion Mk. I
    Exp: 5 310 (x5) + Credits: 27 863
    Achievements: : Steel Wall, Confederate

Döglött sofőrrel, a vizes mederben reumás csigaként mozogva sikerült majd' kétszer annyi sebzést összehozni, mint a sorban utánam következő csapattárs..
    A slusszpoén a végére az volt, hogy ennyi sebzés ellenére alig volt haszon a körön (igaz, prémium nélküli). Aztán megnéztem a lőszerárat... Mikor emelték fel 680 kreditre a normál AP lőszer árát a 20 fontos brit lövegbe??

Még megvannak az archívumban az előzmények: [link] [link] [link] [link] [link] és a Mk. 7/1 sem jobb [link]...

Aktív témák

Hirdetés