- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Nézegetem a garázsomat, briteknél Centurion Mk. I. Csupa por, már rég használtam. Valamiért megutáltam ezt a tankot... Valamiért megutáltam ezt a tankot... Na mindegy, ünnep van, 5x event van, kigurítom..
Rögtön az első bekapott találatra.. Komolyan mondom vicc ez a guruló xarkupac
. A pálya Mountain Pass volt, a KV-5 a hídon akart átmenni, én pedig lent álltam a folyómederben. Röhejes, hogy ilyen beesési szöggel is átlőtte az LFP-t, és nem lett bounce. Az talán még inkább, hogy egy ilyen irányban haladó lövedék két kritikus sérülést is okoz. Gondolom ellőtte a sofőr kislábujját, miközben a lábát épp egy lőszeren pihentette...
Meggyógyítottam, majd nem sokkal később egy M7 Priest lövése elém csapódott be, és a splash sebzés elvitte újra szerencsétlen...Végül győztünk:
Victory! Map: Mountain Pass 2012. december 30. 20:24:43
Vehicle: Centurion Mk. I
Exp: 5 310 (x5) + Credits: 27 863
Achievements: : Steel Wall, ConfederateDöglött sofőrrel, a vizes mederben reumás csigaként mozogva sikerült majd' kétszer annyi sebzést összehozni, mint a sorban utánam következő csapattárs..
A slusszpoén a végére az volt, hogy ennyi sebzés ellenére alig volt haszon a körön (igaz, prémium nélküli). Aztán megnéztem a lőszerárat... Mikor emelték fel 680 kreditre a normál AP lőszer árát a 20 fontos brit lövegbe??Még megvannak az archívumban az előzmények: [link] [link] [link] [link] [link] és a Mk. 7/1 sem jobb [link]...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest