- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Stauffenberg
31049: Ezzel nagyrészt egyet is értek, talán annyi, hogy a keleti fronton nemigen beszélhetünk légitámogatásról egyik fél részéről sem, én legalábbis semmi jelentőset nem tudok ezen esemény kapcsán.
"A játékot egy szovjet utódállam programozói készítették, ebből a szempontból most tökmindegy, hogy orosz, fehérorosz, vagy akármi más." + a válaszod
Ez itt egy érdekes kérdés. Én magam is utálom, ami otthon zajlik a politikában, meg a gazdaságban, de azért van egy nemzeti identitásom, ami teljesen független az éppen zajló eseményektől. Ettől függetlenül nincs megalapozott véleményem az orosz (szovjet) ág preferálásáról a programozók részéről, inkább csak én érzem így. Az azonban tény, hogy az orosz ág %-os aránya egy-egy meccsben jóval túlmutat a többi nemzetén, és azért a kifejleszthető járművek száma is sokat nyom a latba.
Majdnem azt mondom, hogy a játék szempontjából az orosz, a német, és az USA ág, ami számottevő, a többi túró, a játék szempontjából teljesen felesleges.
Ok, most lehet mondani, hogy a valóságban is szerepeltek más nemzetek harckocsijai a porondon, de ez miért is lényeges? (Igazából volt magyar harckocsi is, de talán sosem volt bevetésen? ...)
Na mindegy, kicsit elkalandoztunk a beszélgetésben, igazából nem is ez volt a cél, ha visszaolvasol, csak valahogyan ideeveztünk. Tény, hogy casual player vagyok, nem ismerem az összes ágat."Azonos tierben, azonos tudású játokosokkal a heavy osztály ebben a játékban mindig előnyben van a többi kategóriával szemben." + válasz 31052
Igen, vannak ilyen esetek, de azért nem ez a jellemző.
bullseye
Sherman van T5 is meg T6 is, én a techtree-t néztem végig, és elég figyelmetlenül. De az alap kérdés nem ez volt.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest