- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Steelheart2 #29609 üzenetére
Minden kezdő így nyomja, kissé bátortalanul, de próbáld meg kifigyelni, hogy kik azok akik jól játszanak, technikásak és taktikáznak, menj velük és figyeld meg, hogy ők mit csinálnak. Sajnos a játék tele van olyanokkal, akikben a legkevesebb tanulási hajlandóság sincs, így még egy Tier10-es tankkal is épp olyan retardáltak, mint amikor életükben először játszottak. Viszont őket könnyű ledarálni ha hajlandó vagy figyelmet fordítani arra, hogy mit hibázol és hol javíthatsz rajta. Ha egy hülye szituációba kevered magad az nem baj, csak gondolj arra, hogy legközelebb ezt már kerüld.
A T-28 meg szerintem egy jó tank, főleg teljesen kifejlesztve, van egy erős, de kissé pontatlan ágyúja, na azzal szépen oda lehet pörkölni két tierrel magasabbnak is, de a lényeg, hogy hatásos lőtávolon belülre kell kerülni és érdemes oldalba és hátba támadni őket. Én már játszottam egy ideje amikor az orosz heavy ág felé kezdtem fejlődni, én nagyjából egy délután alatt jutottam el a KV-1-ig és a T-28-at sajnáltam, hogy milyen hamar átléptem, nekem emlékezetes volt.
A KV vonal pedig jó, eléggé nyersek, de jók. Az ágyúik nem a hatalmas pontosságukról híresek, de rettenet erő van bennük és ettől pörög igazán a kredit meg az XP. Kezdőknek meg funolásra ideálisak.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest