Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz ollie #29103 üzenetére

4-4500 szerintem kell, annyi biztos, hogy az xp 1300 körüli. Anno én azon mérgelődtem (fölöslegesen), hogy 3700 dmg nem elég 100k kredithet, de ezek szerint a tank ászhoz sem. Amikor meglett a tank ász vele, arról nem csináltam képet, viszont itt van egy csata, amiben hozzá hasonló mennyiségű xp-t kaptam:

Persze az egész történetet az is nagyban befolyásolja, hogy mennyi a kill és a spotolt sebzés. IS-4-el is csak úgy lett meg az első 10 körben a tank ász, hogy valami 2000 spotolt és 4000 kiosztott sebzésem volt.

(#29093) nyunyu: Basszus az a billegés marhára idegesítő dolog tud lenni. Én is felállok a kis 10 centi magas kerítésre és elkezd billegni a 35 tonnás tankom, pedig ki van kapcsolva a löveg mozgási effektje. A másik meg, hogy mozgás közben lövök, amikor nem vagyok sniper-ben, akkor nem urgál fel-le a kereszthaj, viszont ha rázoom-olok, akkor viszont igen. Nem tudom milyen feature ez (nem új), de ha vertikális stabilizátor van a gépen, akkor ennek igazán nem ártana eltűnnie, még ha nem is ez a kiegészítő dolga.

(#29116) Atlantis: Mi baj a Type-pal?

(#29126) myckey: Szarni bele, sokat hoz, 'oszt jóvan. :D

Aktív témák