- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
4-4500 szerintem kell, annyi biztos, hogy az xp 1300 körüli. Anno én azon mérgelődtem (fölöslegesen), hogy 3700 dmg nem elég 100k kredithet, de ezek szerint a tank ászhoz sem. Amikor meglett a tank ász vele, arról nem csináltam képet, viszont itt van egy csata, amiben hozzá hasonló mennyiségű xp-t kaptam:
Persze az egész történetet az is nagyban befolyásolja, hogy mennyi a kill és a spotolt sebzés. IS-4-el is csak úgy lett meg az első 10 körben a tank ász, hogy valami 2000 spotolt és 4000 kiosztott sebzésem volt.
(#29093) nyunyu: Basszus az a billegés marhára idegesítő dolog tud lenni. Én is felállok a kis 10 centi magas kerítésre és elkezd billegni a 35 tonnás tankom, pedig ki van kapcsolva a löveg mozgási effektje. A másik meg, hogy mozgás közben lövök, amikor nem vagyok sniper-ben, akkor nem urgál fel-le a kereszthaj, viszont ha rázoom-olok, akkor viszont igen. Nem tudom milyen feature ez (nem új), de ha vertikális stabilizátor van a gépen, akkor ennek igazán nem ártana eltűnnie, még ha nem is ez a kiegészítő dolga.
(#29116) Atlantis: Mi baj a Type-pal?
(#29126) myckey: Szarni bele, sokat hoz, 'oszt jóvan.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest