Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenken #27028 üzenetére
Én is... ma mentem nagyjából 25 kört az M18-al és ebből csak kettőt sikerült nyerni, szóval letojom, hogy ott pusztulok a csatamezőn. Mindegyikben ilyen barmokat fogtam ki és a KV-3 vagy KV-4-el ellentétben még nem érzem annyira ezt a gépet, hogy egy teljesen felborult erőviszony esetén is alaposan megrázzam a pofonfát.
Más tankokhoz ma nem volt hangulatom, szóval ez kb tükrözi a mai győzelmi arányomat is.
Egyelőre még tapasztalási fázisban van, hogy mit kell tennem az M18-al ha a kezdés után két perccel még mindig nem lőttünk ki senkit, de a csapatunk háromnegyede már halott. Az egyik körben mondjuk szép volt, hogy bekerítettek minket, de gyorsan kitörtem és gondoltam öngyilkos rohamban az ellenség bázisa felé rohanok, de nem lőttek rám, viszont én rátaláltam három artyra akiket lecsipegettem, de ekkor már csak ketten voltunk 10+ tank ellen, szóval próbáltam még annyi dmg-t bevinni amennyit lehet, de egy Type 59 levadászott mielőtt belelendültem volna.
Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest