Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz kanyipicske #25893 üzenetére

Tegnapi napom...Ideges voltam amikor hazaértem (mert csocsóban zsinorban elkenték a számat), ezért idegesen kezdtem el játszani. Meg is lett az eredménye...Kb 60%-át hoztam a saját teljesítményemnek, (Planetwot számokkal kb ugyanezt írta.)...és még így is jobb voltam mint a többi játékos háromnegyede...Szégyen.

Kezdő (300 játékos) ismerősöm mondta, hogy "Én még nagyon béna vagyok, de a T18-cal nehéz veszíteni", ezért visszavettem a T18-at, ráraktam a gyors löveget, beraktam a Hellcat legénységét és go. És tényleg :C :C

Egyedül az M5 platoon és a 4 vereség zavar nagyon, mert ha tier 6-os csata volt akkor legjobb XP-t kaptunk, ha meg tier 8 akkor jobbak voltunk mint a mezőny fele...

A zsinorban elszenvedett 8 vereség nagyon nem tett jót, sem az utána jövő hármas és nágyes bukták...

Ollieval találkoztam. Nem mertem rámenni, mert jött a kici, cúnya, dundi aranymag köpködő M4-ével én meg egy lövés lettem volna neki a T49-ben. 1 max 2-szer találtam el, erre bekapott egy 300-as puszit. Nem tudom kitől kapta, de abban a helyzetben úgy látszott, hogy a mögötte álló saját DERP PZ4 csapattársa verte telibe...

Továbbra is az M8A1 a megnyugtató tankom. Imádom

Aktív témák

Hirdetés