Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Szafter #24870 üzenetére

Tier 6-ban régen nagyon szerettem az M4A3E8-at, de amióta megvan az M18 Hellcat, azóta azt tartom a legmókásabbnak, persze ez nagyon függ attól, hogy milyen játékstílusokat kedvelsz. Én szeretem a két végletet: Távol kempelni és hatalmas távolságokról jó nagyokat szúrni, erre az M18 az egyik legjobb, nagyon nagyot üt az ágyúja és emellett piszokgyorsan el tudsz iszkolni ha baj van, vagy a map másik felén kell a segítség. Erre a harcmodorra tier 6-ban az M18 jön be legjobban nekem.

A másik véglet amit szeretek az a heavy tankozás. Tier 6-ban a KV-2-re mondják sokan, hogy fun a trollcannon miatt, de nekem nem jön be annyira, mint a néhai "csak simán KV". Viszont Tier 7-ben a KV-3 számomra olyan amivel elég jól tudok aprítani. Döngetek előre, osztom a nagy pofonokat és a tank is bírja ha bekap párat. 62%-os győzelmi arányom van vele, szóval igazán komoly tényező a csatatéren.

De egyébként a fun mindig attól függ, hogy te milyen harcmodort szeretsz. Én sokszor látom a T-50-2 tankokat amint úgy cikáznak az ellenséges tankok között, hogy szinte látom ahogy a vezetője röhög a gép előtt ülve. Szinte már művészet kanyarogni az ellenség között és macska-egér játékot játszani. Viszont nekem sajnos ez a harcmodor nem annyira fekszik, de akinek meg igen az azt mondja, hogy a T-50-2 a legjobb fun tank (és hát valljuk be, mivel nem lehet róla tovább fejlődni, ezért csak funra, illetve farmolásra tartja az ember). De a VK2801 is hasonló, bár belőle jóval kevesebbet látok, lehet mert annyival bénább is nem tudom... én a Leónál meguntam a scout tankozást.

Aktív témák

Hirdetés