- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #23684 üzenetére
Akkor én már nem voltam ott, mentem a bázist védeni.
A T110 különösebben nem annyira gyors, viszont nagyon jól forog.
(#23688) diegho: Éjjel azért nem annyira jó játszani, mert akkor már fáradt az ember, nincs energiája játszani, nem tud koncentrálni. Viszont ugyanúgy mások is fáradtak, a 10 kill-es köröm nekem is hajnali 2 körül lett meg anno.
(#23687) jano_77: Szép kör, grat neki. Viszont nagyon sok lövése ment mellé, és túl sok HE-t is tartott magánál, szerencséje, hogy a KV-1S meghalt. Egyébként meg tisztán látható, hogy végig kedvezett neki a random faktor. Átlag felettieket sebzett, olyan lövései találtak be, amire amúgy nagyon kicsi lenne az esély. Nagy mákja volt.
(#23697) Cooper911: Igazad van, nem rég én is megszívtam. IS-8 töltőjét akartam volna resetleni kreditért, 1,5 skill volt rajta (egy 100-as és egy 50 körüli). Nos a pénzt levonta, de az 50 százalékos skill teljesen eltűnt. Érdekes eddig csak egyszer fordult velem elő, pedig csináltam már ilyet. A Churchill-nél, meg a T-54-nél semmi gond nem volt, persze ott 1,8 - 1,9 skill volt a srácokon.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest