Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Napfénysüti #22924 üzenetére

JP2?

Egyelore szokni kell azt, hogy 8-9 helyett 9-10-es tankok ellen teszi be.
    JProl hozott 105mm agyut sokszor kevesnek erzem a nagy heavyk ellen: pl. E100 150mm vastag oldalat merolegesen meglove jo parszor pattogtam, pedig a 200-as pennel illene vinnie.
    Szembol inkabb meg sem probalom, inkabb spuri elfele. :DDD

Nyilvan jobb lesz, amint sikerul osszeharacsolni az XPt a 128mm agyura, mar alig varom.
    Viszont azt szamoltam, hogy az alap lanctalpra max akkor lehetne feltenni, ha nincs rammer, anelkul meg tokonszurnam magamat, igy inkabb lanctalpat vettem eloszor.
    Alap lanctalppal amugy is mindig korbeautoztak a T50-2-ok, hiaba van clutch brakinges legenysegem. :(

Masik bajom a gun depression: mar a JP -8 fokos gun depressionjet sem szerettem a regi El Hallufon, JP2 -6 fokaval meg nagyobb szivas olyan poziciot talalni/felvenni, ahonnan kenyelmesen loheto lenne az ellen. *
    Amint nem sik a terep, vagy nem a beloni kivant terulet fele lejt, mar nem tudsz celozni :(

Ahogy neztem a Ferdinandnak -8 fok a gun depressionje, de annak meg a csucssebessegetol kapnek agybajt :))
    (Hellcat, T25/2: -10 fok.)

*: Plane, hogy atvarialtak a palyat, most egy kemper poziciobol feleannyi teruletet se lehet atlatni, mert mindig belog valami szikla.

Aktív témák

Hirdetés