- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Néha csinálhatnának olyan contesteket, hogy aki teljesíti őket (mondjuk az első 1000), az kap valami limitált példányszámú alacsony tierű mókatankot. Így lenne esélyünk nekünk is szerezni valami pofás kis járgányt.
--------------------------------------------------------------------
Most az akció végén még visszavásároltam a T25-öt, kíváncsi vagyok mennyiszer fogja 7-esekkel összerakni. Régen szerettem ezt a kis ördögöt, de a sok 8-as csata miatt (meg helyhiány miatt) végül eladtam. Arra is 8000 csata után jöttem rá (itt a fórumon olvastam), hogy a prémium tankokba bele lehet rakni büntetés nélkül az azonos nemzet azonos kategóriájú tankjának legénységét, úgyhogy a Panther II 3 skilles legénységének kiváló gyakorló tankja lesz, valamint segít az E-50-es legénységének felfejlődni.
-------------------------------------------------------------------
(#21829) Fel: Kellett ez neked?
Én Tegnap nap végére újra kikapcsoltam az eff érték mutatót, szerencsére a sebzésszámláló attól megmarad.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest