Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz virkir #18289 üzenetére

Én már egy ideje leszedtem az xvm-met pont ezért, hogy ne idegesítsem fel magam már a csata elején, hogy milyen játékosok rohangásznak a pályán...

De előbb volt egy zsinórban 7 vereséges sorozatom ST-I-el, ahol általában én kaptam a legtöbb xp-t, még a tier X csatákban is (2-3 csata volt, ahol 2.-3. legtöbb xp-t kaptam), pedig én nem vagyok egy nagy ász ebben a játékban. Ezek szerint a top tankok rendre a gyengébb képességű játékosok közül kerültek ki. Ezt elég nehéz pusztán a balszerencse számlájára írni. Egy jó régi posztban le is vezette valaki matematikailag hogy mennyire kevés az esély rá, hogy valaki sok csatát veszítsen zsinórban úgy, hogy aktívan vesz részt benne (tehát nem afk, vagy bot).

Persze, tudom én, nincs olyan hogy manipuláció meg "szopóág"... Végül is mindegy minek hívjuk, akkor is elveszik az ember kedvét a játéktól a zsinórban elszenvedett vereségek. Az meg, hogy a WG letiltja az adatok továbbítását az xvm-nek, meg a planetwot-nak, csak az összeesküvés-hívők számára egy újabb bizonyíték. :)

Aktív témák

Hirdetés