- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Néha hihetetlen, mik vannak. Most volt egy olyan meccs, ahol 3 tank, köztük a top, afk, a fél csapat (nem-td-k) kempel, másik fele ellemingel, nekem meg a becélzott, teljesen tankot fedő célzókörös lövéseim érthetetlen módon mellémentek. 5<8-nál a bázisnál volt 3 afk tank, egy hegyekben bujkáló, egyet sem lövő stuart és én, a maradék 8 ellenfél ellen. Az utolsó ellenfelet már ap nélkül lőttem ki, az utolsó másodpercekben (mert a stuart még annyit sem segített, hogy megkeresse az utolsót). Ezzel kicsit megszenvedtem. Összesen 9 kill, 2795dmg. Ha a passzív játékosokat levonjuk, Kolobanov-érdemes lett volna.
Victory!
Battle: Redshire 2012. szeptember 22. 4:01:40
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 60 721
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunDe ez a nap amúgy bitangpusztulatosan szar volt. Arányom 53.12-ről 52.94-re esett. Hiába játszottam eredményesen, több top gunt összeszedtem, sorra buktuk a csatákat. 12-14 assault csatából egyetlen egy sem volt defense, ami már abszurd. Lehet, hogy szerintetek nincs olyan, hogy szopóág, de ezt egyszerűen mással nem tudom magyarázni. Az, hogy 12 assaultból, ahol fifty-fifty az oldal, végig csak az egyik (sajnos itt rosszabbik) oldalon, 0.000244140625 az esély.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest