Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

Néha hihetetlen, mik vannak. Most volt egy olyan meccs, ahol 3 tank, köztük a top, afk, a fél csapat (nem-td-k) kempel, másik fele ellemingel, nekem meg a becélzott, teljesen tankot fedő célzókörös lövéseim érthetetlen módon mellémentek. 5<8-nál a bázisnál volt 3 afk tank, egy hegyekben bujkáló, egyet sem lövő stuart és én, a maradék 8 ellenfél ellen. Az utolsó ellenfelet már ap nélkül lőttem ki, az utolsó másodpercekben (mert a stuart még annyit sem segített, hogy megkeresse az utolsót). Ezzel kicsit megszenvedtem. Összesen 9 kill, 2795dmg. Ha a passzív játékosokat levonjuk, Kolobanov-érdemes lett volna.

Victory!
    Battle: Redshire 2012. szeptember 22. 4:01:40
    Vehicle: S-35 CA
    Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 60 721
    Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun

De ez a nap amúgy bitangpusztulatosan szar volt. Arányom 53.12-ről 52.94-re esett. Hiába játszottam eredményesen, több top gunt összeszedtem, sorra buktuk a csatákat. 12-14 assault csatából egyetlen egy sem volt defense, ami már abszurd. Lehet, hogy szerintetek nincs olyan, hogy szopóág, de ezt egyszerűen mással nem tudom magyarázni. Az, hogy 12 assaultból, ahol fifty-fifty az oldal, végig csak az egyik (sajnos itt rosszabbik) oldalon, 0.000244140625 az esély.

Aktív témák