Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Scheffer #14849 üzenetére

Számomra csak azért nem érthető, mert most konkrétan azt magyarázod, hogy te annyira béna vagy, hogy egyedül miattad veszít a csapat. Én csak nem gondoltam, hogy tényleg ennyire ócsárolod magad. De arra azért kíváncsi lennék, hogy mit teszel olyankor amikor másik 14 ember csapatjátékát tönkretéve vereségbe hajszolod őket.

De én meg arról a felállásról beszélek amikor hiába próbálkozom, mert ha egyedül maradok 10 másikkal szemben akkor az esély a csata megfordítására roppant csekély. Ha kilőnek akkor általában bármilyen körülmények között az utolsó 2-3 túlélő között vagyok, pedig rush stílusban nyomulok, nem hátul gubbasztok.

Azt meg sehol sem állítottam, hogy a saját képességek ne segítenének hozzá a győzelemhez. Játszom már 1,5 éve, de eddig csak funoltam, az utóbbi 2-3 hónapban viszont igyekszem nagyon ésszel menni ás amikor egy csatában kilövök 3-4 vagy 5-6 velem egy szintű ellenfelet akkor tényleg érzem, hogy nagyban hozzátettem a győzelemhez (vagy éppen vereség esetén tudom, hogy nem rajtam múlt).

Aktív témák

Hirdetés