Aktív témák

• vhw

addikt

válasz pws #14833 üzenetére

Elnézést, én igyekszem érvelni, hasonlatokat hozni, vitázni. Mások pedig jönnek az "úgy érzem", "tutira ez van", "és akkor tegnap délelőtt miért buktam mégis mindent 15-0ra zsinórban" típusú hozzászólásokkal.
    Napi átlag ~21 csatát játszok, ebből ha 1-2-nél figyel be ilyen totális vereség/győzelem oldaltól függően, van 2-3-4 amikor 15-5-re jön ki a vége, a többinél pedig igen változó, tehát meglehetősen ritka a lehengerlő győzelem vagy vereség. (ezért azzal érvelni, hogy gyakorlatilag minden csatában az van h 3 perc alatt tönkre van vágva a csapat és hiába élek, hiába vagyok pro, nem tudok nyerni - ez kissé túlzó, a csaták többsége nem ilyen)

De újfent csak, ha neked más a véleményed és tudsz mellette érvelni akkor kíváncsian hallgatom, ez a megmondom pár sorban a frankót dolog nem valami stílusos.

Feltettem fentebb pár kérdést, senki sem igyekszik megválaszolni, pedig egyszerűek;
    - Mi alapján válogat a generátor? Látható, több ember is állítja, nem tapasztalja ennek a rendszernek a létét, aktivitását.
    - Ha tök random válogat, akkor miért lehet ~50%-os win rátától lényegesen elmozdulni?
    - Helyes/jogos a saját teljesítményünk miatt az "osztót" okolni?

(p.s.: programozó guru sem vagyok, a WG sem pénzel, pedig de örülnék pár millió free xp-nek, vagy kreditnek... de talán ha eleget hazudok állják a szavukat :B

Érdekes lenne kipróbálni acc cseréket, kinek mennyire mentené át a rendszer a "szopóágat" ha változik az acc mögött a player.

Aktív témák

Hirdetés