Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Djuree #11679 üzenetére

Lehet, hogy ez így tényleg kevés, hogy leírtam, még ilyen tankjaim vannak kifejlesztve: Tiger P (megvéve), M6, SU-152, 13 75 (megvéve), BDR, SU-5, T49, Somua, T-50 (megvéve, nemsoká T-50-2). Végigszakaszolva a napot tök hamar lemegy az a 100 csata, ritkán játszok forever alone-t, együtt sokkal jobb játszani. :) 100-100 csatát elqrtam pénzkeresés céljából a SU-85-ön, és a KV-1S-en, persze amikor meglett a KV-13, eladtam. Már csak azért is húzok ennyi ágat, hogy mindenki mellé szakaszba tudjak menni anélkül, hogy egyikünk is szopna (Bár ST-1-el nehéz kifogni rossz tierű csatát. :DDD), plusz ha meglátok egy tankot, ami tetszik, az rögtön musthave kategória (mint pl ST-1, csak azt az ágat akkor már alapból elkezdtem.

Stauffenberg: ST-1 (Tier 9), T-44 (Tier 8) és IS-3 (Tier 8) hol nem tartozik magasabb tierű csatába? Én minden kis tier-ű tankot kiszenvedek szívesen, csak ha nagyon szopós, akkor használok fel rá free XP-t, amúgy meg csak modulokra használom fel, de akkor is csak a tier 8-nál magasabb tankjaimnál.

Aktív témák