- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #11679 üzenetére
Lehet, hogy ez így tényleg kevés, hogy leírtam, még ilyen tankjaim vannak kifejlesztve: Tiger P (megvéve), M6, SU-152, 13 75 (megvéve), BDR, SU-5, T49, Somua, T-50 (megvéve, nemsoká T-50-2). Végigszakaszolva a napot tök hamar lemegy az a 100 csata, ritkán játszok forever alone-t, együtt sokkal jobb játszani.
100-100 csatát elqrtam pénzkeresés céljából a SU-85-ön, és a KV-1S-en, persze amikor meglett a KV-13, eladtam. Már csak azért is húzok ennyi ágat, hogy mindenki mellé szakaszba tudjak menni anélkül, hogy egyikünk is szopna (Bár ST-1-el nehéz kifogni rossz tierű csatát.
), plusz ha meglátok egy tankot, ami tetszik, az rögtön musthave kategória (mint pl ST-1, csak azt az ágat akkor már alapból elkezdtem.
Stauffenberg: ST-1 (Tier 9), T-44 (Tier 8) és IS-3 (Tier 8) hol nem tartozik magasabb tierű csatába? Én minden kis tier-ű tankot kiszenvedek szívesen, csak ha nagyon szopós, akkor használok fel rá free XP-t, amúgy meg csak modulokra használom fel, de akkor is csak a tier 8-nál magasabb tankjaimnál.
Aktív témák
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest