- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
marked one94 #11155 üzenetére
Én szoktam, de a MM sokszor olyankor is cumiztat és a lista legvégére tesz minket.
Ha legközelebb feltelepítem ezt a hulladékot (mert sajnos mással kevésbé van kedvem játszani, mint ezzel), akkor felteszem az XVM-et és mindig screenshotolom amikor 10% alatt lesz a nyerési esélyünk (10 csatából 9 ilyen lehetett ma) és twitterre fogom küldözgetni. Szerintem 10 percenként lesz egy új screenshot.
Amúgy biztosan amiatt tesz mindig a retardáltak közé, mert béna a statom. Pár héttel ezelőttig csak funolgattam esténként, illetve együtt használtam az accountot egy ismerősömmel aki tankbuzi, de nem kockulna sokáig, hogy normális tankokkal mehessen pár kört esténként. Most meg amikor javítanám minden téren az arányom akkor is mindig a retardáltak közé oszt be az MM. Gondolom ez a jutalma a top playereknek. Legyen kire vadászniuk (na az meg a másik, hogy ha én vagyok a pénisz másik oldalán és én oszthatom a hülyéket, akkor meg minden fraget elkapkodnak előlem, mert a KV-3 lassú mint a dög).
Kellene nekem is egy KV-1S...
#Zeratul: Tudom, hogy mit takar a prémium. Csak éppen bosszant az, hogy amint megvettem, rögtön szopóágra tett a játék. Nem várok én indokolatlan előnyt a free játékosokkal szemben, csak felcsesz, hogy a T20 semmit nem lő át (mellesleg úgy megy sokszor mellé, hogy csak 1-2 pixelnyi lóg le a célkörből a tank kontúrjáról), a Grille csak mellé tud lőni, a KV-2 szintén csak mellé tud lőni a StuGIII meg csak lepattog mindenről. Csak a KV-3 megy jól. Ott ha betesz a barmok közé akkor is kiszedek 4-5 tankot és örömmel megyek vissza a garázsba 60k friss kredittel. Csak akkor is bosszant, hogy a W/L ratio ennyire siralmas.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest