Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaGuardian
tag
válasz jozefgucci1 #130372 üzenetére
Én például full noob vagyok, mégis megy a játék artilleryvel, a saját szintemen persze.
Szinte minden csatában beadja a harmadik, néha a második rangú masteryt...
Semmilyen szinten nem lehet hasonlítani a warships carriereihez, mivel ott legalább
kell némi multitasking.
Igaz, hogy kell valami a full kemp ellen, de szerintem újra kellene gondolniuk a tüzérséget.
Tippem az persze nincsen, hogy ez miképpen működhetne. -
DaGuardian
tag
Én azt hittem, hogy a csodás Skorpion G és AMX M4 49 L után
már nem jöhet más prémium ajánlat mint a: Jagdtiger 8.8!
Azért remélem még lesz a boltban ez is.[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
Har har, végre-valahára, február 24-ig chat ban, har har!
-
DaGuardian
tag
Különösen vicces befejezése egy max. közepesen sikerült gémnek, a 6 kill ellenére:
[link]
Youtube mondjuk alaposan levette a minőséget, de követhetőek az események,
már a 720p-s beállítással!
Be sem merem linkelni a győzelmi képernyőt, mert csak első osztályú crap![ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
Hát igen, ma eszméletlen fucktardok játszanak sajnos, én bizony alaposan szétszakítanám az ánuszát a sok nyominak.
-
DaGuardian
tag
Én hónapok óta vágyok a Jagdtiger 8.8-ra, erre betették mellé az új S1-et, inkább azt vettem.
A 288 pen miatt vettem meg, és el is határoztam, hogy ez lesz az a gép, amivel csak a legeslegeslegeslegvégsőbb esetben használok prémium lőszert...
A Jagdtiger 8.8 talán akkor lenne kompetitív, ha átfegyvereznék 10.5 cm L/68 ágyúra, így lehetne vele spammolni a 285 penes goldot. -
DaGuardian
tag
válasz Jadro #134212 üzenetére
Én azt a semmit sem érő módszert fejlesztettem ki, hogy a nulla sebzéses fucktardokat lejelentem inaction/bot-nak... mondhatni hatalmas elégtétel, és mindössze tízszer lehet megcsinálni, har har!
Nekem, mint gyémántfokozatú WG-támogatonak legalább ezer report lehetőségem kéne legyen naponta. -
DaGuardian
tag
Rekordot láttam, ez tényleg csodás élmény volt: XVM Chance to Win: 28% !!!!!
Har, har, ki is sz*ptak a f*ssz*p*k!
Én jól elfoglaltam magamat a F*GS DIE R*P*D rajzolgatásával a minimapra.[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
A dilemma nekem a Lorraine 40t-vel kapcsolatban az, hogy 300k free xp-ért lehet akár fullos Emil I-em.
Ez 12k gold vs. 11k gold, igaz az Emil I kreditbe is kerülni fog.
No persze prémium med vs. heavy, viszont az Emilnek van páncélja, újjé!
Nyilván teljesen más játékstílust kívánnak, kivéve, ha éppen az ember ráront valakire a négylövetű álgyúval, ilyenkor nagy előny a Lorraine sebessége. -
DaGuardian
tag
Zomg, most volt a egy csata, ahol a retardált "csapattársaim" közül tízet ölt meg 2 db. KV-2. ))))))))))))))))))
Hiába a méretes cd, láttam messziről, hogy nem mernek mozdulni, még lövések után sem. ))))
Én gyémánt fokozatú támogatója vagyok a WG-nek, honnan a fenéből szedik elő ezeket a nyomikat nekem? ))))))))[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
válasz SoulReaver #134668 üzenetére
Har, har én feladtam Emil egyes álmaimat, inkább némi kutakodás után kivettem a fullos ARL 44-et az imba ágyúja miatt, első gém 1877 damage, csapat totál agyonverve ellen által...nájsz.
Már el is ment a kedvem tőle! -
DaGuardian
tag
Ázt á f*sszopóit, 15% XVM chance to win...har har.
5-15 ehhez képest penge vég"eredmény" volt, har har. -
DaGuardian
tag
8 db. tier 8-as csata, 23 frags, 18637 dmg, és bezony sikerült összehozni a 4 győzelmet, yeah!
-
DaGuardian
tag
Ez kemény, de ma beütött a játék legszarabb tankjával a szopóroller, teljesen mindegy, hogy mit csinálok, tier 7 helyet tier 8-9 az összes gém, és mind loss.
Harsh! -
DaGuardian
tag
Har, har a 14 nyomorult idióta most szopott ki egy 74% xvm nyerési esélyű gámét, én élvezettel figyeltem mindezt a páholyból!
-
DaGuardian
tag
Egyébként tegnap a Tiger(P)-ről írtam, azóta is minden csata 8-9-es és agybaszott idióta fasszopó geciket ad be 'csapattársnak'.
-
DaGuardian
tag
válasz dokee78 #135746 üzenetére
Szerintem te már megvetted az egyetlen tier 8 alatti, goldért kapható használható prémiumot.
A kücsiny svéddel lehet messziről snipeolással próbálkozni, avagy adandó alkalommal előrerohanni, és beleverni az ellenbe azt a 600 sebzést!
Ezután csak tier 8-ból válassz prémiumot, például a T26E4 olcsóbb, a T34 pedig drágább választás dombgerincről végrehajtott csak tornyot mutató kempelésre, a mapok kiismerése közben.
Természetesen blokkold a csata erejéig a neked beszóló, pingelgető random emberkéket! -
DaGuardian
tag
válasz Argh! #135877 üzenetére
Nekem 38.47% a túlélési arányom, na ki is a megakemper?
Egyébként vajon mikor adnak már WN8 célszámot az Strv S1-nek?
Azzal játszom a legtöbbet és 299 csata után 55.52% a győzelmi arányom,
míg 2678 csata után összeségében a csaták 47.78%-át nyertük.
Az XVM ugyanúgy számol, mint a wotstats, így kemény 770 a WN8-am...
Wotinfo szerint 1123, míg realisztikusnak a Wotlabs tűnik 893-al.
Tehát a 770-es számításnál az S1 mellett egyszerűen nulla WN8 van, gyakorlatilag csak tizedeket meg ide és oda az utóbbi hetekben, minnél több az S1-el játszott gém, annál inkább mínusz felé hajlik a WN8.
Így viszont sokan rámrontanak, hogy kinyírják az ultrabotot, de én csak megabot vagyok, és így adják nekem az ingyen sebzést és a killeket, thx.[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
válasz Dreadloord #135909 üzenetére
Hát, van amelyik weboldal szerint átlag feletti vagyok, nekem bőven jó.
50% felett sohasem leszek, mert beleszarok mások játékába, kb.
A videókkal az a gond, hogy vagy kövér, szakállas retardáltak nyomják, avagy sipító hangú hülyegyerekek.
Én sajnos ilyennek is látom a 'csapattársaimat', ezért is szidom őket folyamatosan. HAR HAR![ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
A skillmentes 'csapattársak' azok maradtak!
Egyébként tegnap az első sixth sense pittenyésnél -1500-at kapott az IS-3, ma pedig vagy nyolcszor eltaláltak egy szoros gém során és túléltem, igaz ebből 'teljes' sebzés kettő volt.[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
T49 volt a garázsban, amivel már nem lehet kigyúrni a T54e1-et, gondoltam eladom, minek ez nekem, úgyse tudok light tankkal játszani....
Aztán rájövök, hogy az LT-15-re azért T49-el jobb esély lett volna azzal, mint a meghagyott Walker Buldoggal.
Azonban a vak tyúk esete beütött a második csatára a kutyussal:
Új nickemmel próbáltam nem trollkodni, de sajnos nem jött be, már ez is egy troll.
Azért kivágtam a képből a nevet, hogy senki se kritizálja a képen nem látható statjaimat![ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
Élvezet volt beszámíttatni a T54 mod. 1-et az AMX CDC vételébe, a WG újabb trükkel húzott ki belőlem pénzt
-
DaGuardian
tag
Én most küldtem egy ticketet a WG-nek, kliens hiba; 'meccs közben összeomlik a játék' címszó alatt.
Valójában a matchmakerrel kapcsolatban sértegetem őket, hogy ne alkamazzanak már rokonokat és haverokat felelősségteljes munkakörökben.
Ezeket az alakokat legjobb lenne, ha takarítónak és esetleg személyi titkárnak alkalmaznák.
Ebben a témában és stílusban már több tucat ticketet nyitottam náluk, azonban olybá' tűnik, hogy nem nagyon reagálnak!!!![ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
A tüzérséggel való játék egyik különleges vonása, hogy páholyból figyelheted az a mentálisan sérült 'csapattársak' tevékenykedését!
Valami eszméletlen failek végtelen sorát figyelheti meg így az ember!
Cringe level: 10000 -
DaGuardian
tag
válasz wwenigma #136541 üzenetére
Szívem-jogom kifejteni a véleményemet olyan formában, amiben én akarom.
Mindent megtehetek, amiben nem tudnak megakadályozni.
Nyilván kibannolhatnak, az működne, de egyébként gyakran olvashatjátok majd véleményemet az WoT-ot játszó alsóbbrendű lényekről, köztük lehetséges módon rólatok szólót is?! -
DaGuardian
tag
Érdekesen halad a tudományos kísérletem a World of Tanks-el.
Ha a csata elején minimapra 2x berajzolom, hogy: FAGS U LOSE
Valamint, miután kilőttek, folyamatosan rajzolom ezt: FAGS DIE RAPED IRL
Ez esetben gyakorlatilag nulla százalékra csökkenthető a győzelmi arány.
Amennyibe sokan jelentenek fel a csata során, utána a matchmaker érezhetően dolgozik egy kicsit, amíg összeállít számodra egy troll csapatot, ami jó esetben 3-15-re végez!
Érdekes kísérlet az bizonyos, és közben gyakorolhatom a kalligráfiát egérrel, hiszen gyakran 10+ percig kell rajzolnom a második beszólást. -
DaGuardian
tag
Azért az AT15A az keményen ki van osztva az MM által, 1500 a sebzésem átlagban és 2-3-4-5 ezer a felfogott sebzés, ámde 'nyerni' tízből egyet 'sikerült'.
A kísérlet folytatódik, 14 férfi nemiszervet a szájába venni szerető és azt az ánuszába fogadó 'férfit' oszt ki mellém a sorsolás![ Szerkesztve ]
-
-
DaGuardian
tag
válasz galervin93 #136943 üzenetére
Persze, nyilván ismerem az ovis szintű riposztozást: 'Te üje vagy! Neeem, te vagy az üje!' 'Te csúnya vagy! Neeeeem, te vagy a csúnya!' 'Ellopta! DEEEE NEEEEM, Ő LOPTA EL!!!'
Pistike, ez egyes, leülhetsz. -
DaGuardian
tag
válasz h1mpi #140401 üzenetére
Az új MM betett az Strv S1-nek is, valószínűleg a maprotációjuk manipulálásával lettek balanszírozva.
400 gáme után 56% volt vele a WR, 700-nál már csak 53%, az új MM-el gyakorlatilag folyamatosan csökken.
A svéd TD-ket én egyelőre pihentetem, lehet jönnek még jobb idők![ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
válasz Necro Phil #140664 üzenetére
A T28HTC TD-15 küldetéséről jutott eszembe ez:
Száznál több csatát mentem az Strv S1-el, hogy mecsináljam, de vagy tízszer elakadtam 3700-3800 körül, égett is a pofámon a bőr...
Ez a Ferdinand-os gém 1v1 volt a végén, az 288 hp-m maradt, foglalás közben kutatott utánam távolról az ellenséges artillery, de a cap közepére nem lőtt. -
DaGuardian
tag
válasz dokee78 #141166 üzenetére
Nekem ilyen "aczélkemény" statjaim vanna az Strv S1-el:
Persze ez is sokkal jobb, mint amit általában a többi tankkal megyek, de pár héttel ezelőtt már szó volt az ostrommóddal rendelkező svéd TD-ről.
Valami olyasmi történt az új MM esetében, hogy megváltoztatták a térkép preferenciáit, és jóval többet kerül városi pályákra, valamint a meccseként kb. 5 db. 0-400-as WN8-al rendelkező emberke is bekavar.
Ezeket a játékosokat kevésbé lehet "támogatni" TD-vel, mint a korábban kisorsolt, "átlagosabb" játékosokat.
Az utolsó 100 gém alatt 3 százalékot esett a WR, sőt a 4000 sebzéses küldit is Ferdinand-al csináltam meg, ami tök égő.
Viszont ezüst szerzésre bőven jó, mivel sebzés az van, goldot pedig alig-alig kell használni.
Megjegyzem, hogy az XVM még mindig a régi táblázatot használja WN8-ra, szóval az S1-el játszott gámék azok egy nagy büdös nullának számítanak náluk.[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
Ejnye no, ez a T28 HTC SPG-15 ez egy eposzokba illő küldetés!
Top 3 xp az semmi, de hogy a társaid 1500 track vagy stun damagét lőjenek a nagyobb fantasy mint a Biblia!
Azért fura, hogy ezeket 'personal' mission-nek nevezik, mikor az úgynevezett társaidon múlik minden.
Szerintem legalább ezt az egyet át kellene nevezni 'LGBT mission'-nek. -
DaGuardian
tag
/cry
Ma sírtam ezen, de hogyan is jött össze:
-Egy tüzérekre rontó RU251 és 25 secen álló cooldown miatt a vízbe folytom magamat.
-A könnyűtüzér társ 2 seccel később kilövi...
-1504 kombinált láncolás és stun.
-20 ponttal 'simán' verem a negyedik helyezettet az xp listán.
-Kábé 110 csata kellett csak ehhez a küldetéshez.
- Viszont szereztem egy ázáz egy gunmarkot a SU-14-1-re.Ha valaha megindul a harc a T-55A-ért, majd akkor veszem elő újra a klikkmonsztert!
-
DaGuardian
tag
Ínye no, amikor védekezős misszióban előre mennek a cumtardáltak, és sorban meg is halnak, ínye!
-
DaGuardian
tag
válasz #77646080 #141350 üzenetére
Szerintem chat-et kikapcsolni, az összes pingelőt azonnal blokkolni, aztán ennyi.
Tekintsünk úgy a 'társainkra', hogy ők spot-olnak, és sebzést fognak fel nekünk, csakis ezért vannak a játékban.Szerk.: Sőt, régebben meg is mondtam nekik, hogy csakis ezért születtek meg, hogy nekem ezt megtegyék.
[ Szerkesztve ]
-
DaGuardian
tag
Ennek meglesz a böjte, úgyhiszem:
Majd kiegyenlítődik 25-ből 5 győzelemmel. -
DaGuardian
tag
Nekünk kellett volna támadni, de valamilyen módon már az elején beszorultunk a kezdőre. Nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dark Souls sorozat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest