Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

válasz bluyoo #82783 üzenetére

Vannak fricskák a játékban. Ki kellett lőjek 1 magasabb teir nehezet és vagy ellopták előlem a frag-et vagy egyszerűen nem volt volt ilyen tank a csatában, vagy top tier voltam általában vagy alig volt magasabb tier nehéz tank. A legelső csatámban meglett volna, ha kiválasztom előtte a küldetést :W Kellett hozzá szerintem 15-20 csata végül és így is csak a fő küldetés sikerült. Ez is a totál szerencsén múlott csak, egyetlen magasabb tier nehéz tank volt és ketten is pattantak róla a csapatomból, úgy tudtam végül én kiszedni. Mondjuk előtte meg előlem lopkodták el mások a frag-et.

Kiválasztom az utolsó med küldetést, két td-t kell kilőni, bemegyek a csatába végül is van három td az ellenfélnél, csak mind magasabb tier és ja, most tele van az ellenfél csapat nehéz tankokkal. Most bízom abban, hogy ez nem tudatos manipulálás, csak nagyon viccesen jönnek ki ezek a helyzetek, már már gyanúsan. Ja és miután kiválasztottam az utolsó küldetést, azonnal brutál lag-et is kaptam az első csatában. A véletlenek rendkívül furcsa összjátéka :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés