Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz Viktoár #241595 üzenetére

A spot rendszer számomra kevésbé misztikus, azon nem igazán szoktam fennakadni. Inkább azt mondom, hogy nem ismerem minden titkát és nem mindig tudom kihasználni.
    Mióta sokat elc-zek egyre inkább megy. :D Múltkor Highwayen volt egy olyan csatám, hogy az első 5 percben semmi hasznom nem volt, nem tudtam semmit spotolni, amit meg igen, azt nem lőtte senki. Az ellenfél már áttolta a várost (mi indultunk a síneknél lévő bázisról). A bokorban, a piros vonalon álltak még a td-jeink, na mondom akkor fogok egy random bokrot a sínek mellett, ami kb. alig volt nagyobb a tanknál, és akkor lőjétek az ellent. 3,6k spottal zártam. A kanonenjpz ott állt velem szemben a zöld kis kör szélén és nem látott. :D Na, ő tuti hasonló anomáliát látott, mint te is. Akkor vett csak észre, amikor egyedül maradtam, és lőttem egyet közvetlen közelről. Akkor már nem volt értelme nem lőni.
    Nézzétek meg Iyuxion videóját is a Skodával. Tegnapi talán. Fal mögül sidescrape-elve elfordította a tornyát, és az pont annyira volt elég, hogy felspottolta az ellenfelet, de mivel szinte semmi lőhető pontja nem lógott ki, ezért nem tudtak rálőni. Többször is eljátszotta ezt a trükköt a videó során. Ezek azok az apróságok, amire a mezei játékos nem valószínű, hogy valaha is rájönne magától.
    Mellette persze egészen biztosan vannak anomáliák is, és van nem egy bokor/fa is, ami elég furán működik. Ott ugye bejátszik az, hogy te mekkorának látod a bokrot a grafika szerint, mert mekkora objektumnak látja maga a program.

• pielst

csendes tag

Tele van hibákkal a program.
    Átváltásnál azt írták felkerekítenek.Ezen 29 boostert buktam.

• Baltazár123

őstag

a spot rendszernek nem vagyok nagy ismerője, de tény, hogy vannak furcsaságok, akár egy faág eltakarhat egy tankot vagy a defektes bokrok, amik semmit nem takarnak, a high way-en emlékszem van vagy volt egy híres faág, ami egy maus-t is kitakart :) nem tudom megvan-e még, ritkán járok arra

a streamerek gyakran szórakoznak ezzel, quickybabynek is volt a streamjében egyszer, hogy megmutatott egy csomó helyet. Sokat lehet azzal is trükközni, ha kidöntesz egy fát és valamiért a kidöntött fák pedig átlátszónak tűnnek, de brutális takarást is adhatnak, teljesen véletlenszerű, hogy melyik használható és melyik nem. ki kell próbálni. Prokhorovkán szokták dönteni HE-vel a piros vonalnál, a normandia pályán a katlannál kell a fákat kidönteni, meg mindenhol, ahol lehet. Szerintem a felét nem ismerem ezeknek a trükköknek, pedig nagyon hasznosak.

A kínai nagy falas pályán, ahol van az ívelt feljáró, általában medek mennek oda, ott van egy kis fa az ösvény szélénél ami teljesen átlátszó, de ha ott mögötte kidugom a tank tornyát, akkor a velem szemben levő kb 150-200m-re levő ellenségek nem bírnak kispotolni, csak miután lőttem, de akkor meg gyorsan visszahúzom a tankot a teljes takarásba. quickybaby mutatta ezt a trükköt, nagyon op pozíció, szét lehet b.szni az ellenség agyát vele és ugye a majré lámpa is általában későn szól be neki (kivéve ha direktívát használ). Számtalan ilyen hely van, ezt a játékot még 10 év után is csak tanulja az ember, főleg a pályák trükkös helyeit. töredékét ismerem csak. A legújabb trükkök azok, hogy a bz sugárhajtóművével hol lehet felmenni, ahol normál esetben maximum egy ebr tud felfutni vagy még az se. Outposton a c2-t már kipróbáltam és tényleg vicces, megugranak a tankok, mint a bakkecske, mert álmukban nem gondolnák, hogy ott tank feljön :)

Po1son: nulla skillesek: zero perk: brothers in arms - ez van odaírva mind a 6 legénynél és azok is, értékesek, igaz pont usa az, ahova már nem kellett nekem annyira legénység, de majd keresek nekik helyet - a nulla skilles alatt úgy tudom mindenki ugyanazt érti, hogy olyan legénység, aminek van egy alap skillja/perk, aminek a kifejlesztése nem került/kerül xp-be
    való igaz, hogy aki nem wotozik, értheti úgy is, hogy nincs semmi skillje, de wot játékosok között ez a terminológia, ráadásul a wg maga is zero perk / nulla skill/perknek hívja az ilyen legénységet

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés