- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #185618 üzenetére
Grat! Jól belejöttél a markolásba.
A T-50 először 4-es tank volt, a T-50-2 volt a belőle kifejleszthető 5-ös. Aztán a T-50-2-t kivették a játékból és a helyére az MT-25-öt tették be, de 6-os tankként, a T-50 pedig nerfet kapott. A T-50-2 játékos statjai az MT-25-re kerültek át. Én kb az MT-25 megjelenése után kezdtem el gyakrabban játszani. Így a régi T-50-2-t már nem tudtam kipróbálni és a régi T-50-nek is csak a nerfelt változatával játszottam. A nerf ellenére a T-50 még így is baromi jó tank volt akkoriban, nagyon élveztem a játékot vele, kellemes emlékeim maradtak róla. Első igazi light-om volt, futkostam vele a nagyok között, emlékszem valami nagyon beteg mm-je volt, talán +2+4 vagy +1+4, de ebben nem vagyok biztos. Aztán valamelyik patch-ben teljesen megváltoztatták a T-50-et és számomra utána használhatatlan lett. Nem tudom, hogy tényleg annyira rossz tank lett vagy csak nem tudtam még akkoriban játszani és azért éreztem gyengének. Azóta ha jól rémlik vettek el tőle ágyút meg adtak is neki újat, és feltolták 4-es szintről 5-ösre amikor jöttek a 10-es light-ok.
Skill4ltu kb 1 éve markolta ruszki szerveren. 42 csata kellett neki a 3 jelhez és 74 csata a 100%-hoz. Ha jól emlékszem nem nagyon goldozott vele és az ő kezében egész jó tanknak tűnt, bár ugye melyik tank tűnik nála rossznak?
Ha vége a frontline hétnek akkor én is elkezdek markolni. Viszont nekem tier 7-es tankokat kéne markolnom minimum, hogy közben haladjak a Chimera küldetésekkel is. Lehet a Löwe és a Rev lesznek a kiválasztottak. Jól is megy velük a játék, a szint sem túl magas amit meg kell ugrani a 3 jelhez és szeretek is velük játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest