Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID
üzenetére
Én vagy félórát - hanem többet - chateltem a supporttal, de vagy nagyon értelmetlenül fordított a Google, amit mondani akartam vagy direkt tettették a hülyét - ez utóbbira tippelek -, de vagy 3 supportossal beszéltem, mert az első feladta, hívott másikat, de egy idő után az sem tudta, hogy mi a prücök és hívta a harmadikat. Az meg végül angolosan faképnél hagyott.

Persze lehet, hogy azért, mert nem igazán értettük meg egymást - főként én nem őket - mert folyamatosan azt hajtogatta a harmadik, hogy adjak meg egy Magyarországi bankkártyát az amazon oldalán. Mondom kettőt is felregeltem, de ennek ellenére nem fogadja el. Ekkor hagyott ott ez is.
Szal most már tényleg nem tudom mit csinálhatnék másként.
Annyit legalább elértem, hogy a sok ide-oda kattintásból beélesített teljes Prime előfizut törölték és elindították a visszautalást. Remélem tényleg meg is kapom a pénzt.
Kezdem feladni végleg, pedig a csajszi legénységi tag és az álcafestés nagyon jó lett volna és a kredit sem jött volna rosszul a tankokért. No meg a Somua SM-et is szívesen teszteltem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest