Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz ChristianID #172604 üzenetére

Én vagy félórát - hanem többet - chateltem a supporttal, de vagy nagyon értelmetlenül fordított a Google, amit mondani akartam vagy direkt tettették a hülyét - ez utóbbira tippelek -, de vagy 3 supportossal beszéltem, mert az első feladta, hívott másikat, de egy idő után az sem tudta, hogy mi a prücök és hívta a harmadikat. Az meg végül angolosan faképnél hagyott. :U
    Persze lehet, hogy azért, mert nem igazán értettük meg egymást - főként én nem őket - mert folyamatosan azt hajtogatta a harmadik, hogy adjak meg egy Magyarországi bankkártyát az amazon oldalán. Mondom kettőt is felregeltem, de ennek ellenére nem fogadja el. Ekkor hagyott ott ez is. :O
    Szal most már tényleg nem tudom mit csinálhatnék másként. :(
    Annyit legalább elértem, hogy a sok ide-oda kattintásból beélesített teljes Prime előfizut törölték és elindították a visszautalást. Remélem tényleg meg is kapom a pénzt. :U
    Kezdem feladni végleg, pedig a csajszi legénységi tag és az álcafestés nagyon jó lett volna és a kredit sem jött volna rosszul a tankokért. No meg a Somua SM-et is szívesen teszteltem volna. :W :O

Új hozzászólás Aktív témák