Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
üzenetére
Én is kihagyom ezt a Progretto maratont. Esetleg pénteken és szombaton játszok kicsit, de valahogy nincs most az az érzés, hogy hú de kellene, ingyen persze jó lenne, de ennyi idegeskedést és időt nem ér meg az a 10K.
Ha valaki amúgy is játszik napi 35-50 csatát, akkor persze Neki ez ingyen jött tank meg boostok. -
jimmy74
őstag
válasz
üzenetére
Hát ja valami őrület van ez miatt.
Mindenki csak erre hajt nem számít ha vereség mert ő pl arra hajaz hogy pattanjon.
Goldspam fullon...... type5-tel nem egy csatából kijöttem úgy hogy pattintott lövésem nem volt,mindenhol belőttèk a tornyom szemből.
Jó megértem mert van lehet használni de mennyivel jobb lenne a játék ha nem lenne gold lőszer
Én is csinálom a küldit de sztem a 6-os után befejezem 3/5nèl tartok nagyon kaliberben...
Elvileg 60%-kal olcsóbb lenne 6-7 ezer lenne így ....meggondolom megèri e.
Szeretek játszani meddel talán ezmiatt lehet megveszem annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő