Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy valahol meg tudom nézni a fejlődésemet a kezdetektől fogva? Nincs valahol valami diagram ami mutatja, hogy változtak az statjaim? Jó lenne pl látni, hogy amikor elkezdtem mennyi volt a wn8 és hasonlók.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz kchryss #204932 üzenetére
Gyors kérdés. Két ránk közül megvan a pénz egyre Overall szerintetek melyik a jobb, jobban használható gép? 60TP vagy Object 705A? A 9 és objectet szerettem nagyon, de az 50tp sem volt rossz, de nem is lett kedvenc. A 60 Tp alfája nagyon csábító, szóval nem tudom. Ti, hogy vagytok a két tankkal?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
Jó lenne tisztázni, hogy itt a fórumban mennyi wn8-ig számít valaki botnak, koca játékosnak, átlagosnak, jó, stb játékosnak. Mert sokszor előkerül, hogy xy bot meg hasonlók, de jó lenne valami viszonyítási alap.
-
egyedülülő
őstag
válasz phoenix1989 #205466 üzenetére
Ez az bomlasszátok a játékot még jobban.
-
egyedülülő
őstag
válasz eddieke666 #205941 üzenetére
Tudtommal, csak akkor adható vissza, ha nem használtad.
-
egyedülülő
őstag
válasz Fücsök007 #206255 üzenetére
Szerintem igenis fontos amit pár elhivatott ember tesz a magyar tankok ügye kapcsán. Szóval minden infó jöhet ide is még ha a "gyöngyöt a disznók elé" elv érvényesül,akkor is. Persze a jelenlévők mindig kivételek.
-
egyedülülő
őstag
Megnéztem az acélvadász módot. Megmondom őszintén az új pálya nekem annyira nem jön be, lehet csak azért mert a régin már minden repedést, zugot, jó helyeket ismerem. Végül elmentem a 11. szintre kb 10-15 csata alatt. Még a héten az egyik délelőtt leülök elé aztán meg is van a 3 token.
-
egyedülülő
őstag
válasz peterson79 #207269 üzenetére
Mindent egybevetve, megint az orosz a legjobb a felhozatalban, a német a második nálam. A többi sajnos olyan hiányosságokkal bír, hogy elvéreznek idő előtt, az endgame-ben meg esélyük sincs.
-
-
egyedülülő
őstag
válasz phoenix1989 #207518 üzenetére
Miért nem csodálkozom, hogy megint veled történnek fura és megmagyarázhatatlan anomáliák? Szerintem ez a játék nem szeret téged.
-
-
egyedülülő
őstag
13.000 tettem rá, hogy úgyis kevés lesz de legalább megpróbáltam. Reggel már úgy voltam le kéne venni a licitet, mert annyira nem izgat a tank. Erre bent van a garázsban. Azt hittem 10:00-kor jár le.
-
egyedülülő
őstag
Type 59 Gold 25.000 az induló. 2000 db
-
egyedülülő
őstag
Az új IX tankok is adnak majd kötvényt? Azok is prémiumnak számítanak majd? Cobra, Lorr 50t
-
egyedülülő
őstag
A mutánsról mi a vélemény mostanság? Megérheti megvenni?
-
egyedülülő
őstag
válasz h1mpi #232682 üzenetére
Nekem a Somua SM, AMX 49 MLE is bejön, ha nem akarok aranyat használni. Jó a penje szerintem mindkettőnek Somua gyorsan tud sokat osztani, amx nek meg különösen jó a páncélja.
-
egyedülülő
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest