Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz Bingisz #57976 üzenetére
Honnan lehet felismerni a bot játékost? Én arra gyanakszom hogy pl más irányba áll a csöve mint amerre megy és mindig arra néz amerről az ellenfél támad függetlenül hogy épp milyen irányba áll vagy megy a tankja. Kizártnak tartanám hogy létezik akkora láma aki képes oldalt beállni vagy háttal arra az irányba amerről lőnek úgy hogy a tornya arra van forditva
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bingisz #58309 üzenetére
Jézus f@sza!! Mi ez az új arc?
Amúgy grat, jó is, de még mindig az enyém a legjobb
@Pete55555: szerintem semmi zavaró nincs benne. Maximum "lehetne jobb is".
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
yarsley
aktív tag
válasz Bingisz #58426 üzenetére
Azt tudom hogy ott kempelnek az artyk, en is ott szoktam. De szerintem pont telibe kellet volna kapni a toltest, ha onnan lott. Masik ss-t, ara nezve amit bekarikaztal
Chris0321: Most akkor a franciaknak van ilyen jo ivu lovesuk, hogy a toltes teged sem zavar?
[ Szerkesztve ]
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #58448 üzenetére
Csak annyi bajom van vele, hogy a régóta meglévő gyermek betegségeket meg nem orvosolják!
Ha javítanák a bugokat, hibákat, lenne végre több magos proci használat, stb., akkor utána jöjjenek ilyen és hasonló módozatok, de addig!?!?! NE"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Kakumix
senior tag
válasz Bingisz #58476 üzenetére
Plusz az ellenfél lövegének irányát jelző mod is tiltott és ennek is látszik a használata a videón, amit nem utólag, a video elkészítéséhez tett be -, mint ahogy Scheff mondja a videójában, hogy ő modok nélkül játszik és csak a visszajátszáskor a nézőknek tesz be modokat (és azok sem tiltottak a szabad kamerát leszámítva) -, mert a videót a játék közben készítette.
(#58477) Angel1981: Hát ja, de még a leírást -, amit linkeltem -, hogy mi nem engedélyezett, azt is csak a külsős fejlesztőknek szóló, senki által el nem olvasott masszában találhatja meg a nagyon kitartóan kereső ember.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
válasz Bingisz #58479 üzenetére
Bocs, tényleg nem a lövegét mutatja, hanem csak azt, hogy a tornya merre néz. Nem tudtam, hogy ez nem tiltott. Bár belegondolva teljesen más, ha mutatja egy vonallal, hogy merre néz a felspotolt ellenfél lövege és teljesen más, ha csak a tornyának az irányát mutatja két széttartó vonallal, aminek a közepére néz a löveg
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #58504 üzenetére
Mindkettőt használgatom, de eddig nem tűnt fel a dolog - illetve nem gondoltam volna, hogy az, hogy a hitboxos modell "kisebb", tényleg eredményezhet ilyesmiket.
#58502 A Zéé: valszeg nem játszol sokat, mert gyakori dolog a csapatonkénti 5-7 zéró sebző, a 8-9 az, ami már valóban ritkább, 10-től számít külön említésre.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #58537 üzenetére
Vagy 10 csatát mentem az AMX 12t-vel, T9 volt a legmagasabb amibe bedobott - és a tesztszerveren az emberek 80%-a T10-el megy - volt, hogy 2,5 percig kellett várnom.
Szerintem stimmel a dolog.T4 light ---> BT4-BT7
T5 light ---> BT6-BT8
T6 light ---> BT7-BT9
T7 light ---> BT8-BT10
T8 light ---> BT9-BT11 (ami eddig is így volt a BT12 kiszedésével, valszeg ezért akarják a T8 lightokat statokkal buffolni). -
Stigma.HC
senior tag
válasz Bingisz #58599 üzenetére
Minket nagyon nem fog érinteni, talán éppen csak megvagyunk ennyien. A bónuszokat még be tudjuk majd zsebelni. De a nagyobb klánok egymás erődjének támadási lehetősége plusz a raid bevezetése ami felkeltette az érdeklődésemet igazán.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #58561 üzenetére
Nem lenne rossz, de ennyi időt nem fordítok rá. Alapból most kaptam az SP-t, ahhoz is rengeteget kellett játszani, plusz most, hogy összeszedtem rengeteg prém napot, inkább azt próbálom értelmesen felhasználni. Meg amúgy sincs sok kedvem cwre menni.
(#58576) Kalos7: Igen. Amikor nekem volt, az enyémet is állandóan feldobálta. Nem lenne rossz tank, de T10-ben már nem olyan vicces. Valami mocskos nagy MM weight-je lehet annak a tanknak.
- - - - - - - - - - - - -
Más: Keresd a hibát, marha nagy szerencse edition[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #58615 üzenetére
Közel van, kérem szépen, közel van. Kis kerekítéssel és a szemét rng miatti csatákat kivéve máris ott vagyunk.
Ez olyan, mint mentem az ms1-el egy tényleg brutális kört elsőre, tank ász, alap 800 valamennyi alap xp stb. Mindent ki tudtam rajta feljeszteni azonnal, ász is megvan, többet nem is mentem vele. Örökre ott marad a top listámon és valószínűleg az élen az ms1 és verhetem a mellem, hogy mekkora királyság átlagom van vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest