Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
970-est fogok venni, az is volt az eredeti elkepzelesem, csak sokak szerint feleslegesen eros a WoT-hoz. De most, hogy nezegettem gameplay videokat, meggyozott hogy kelleni fog, gondolva a jovore. A jatek ugyanis csak eroforras igenyesebb lesz, az optimalizacion semmit sem javitanak... Egy vicc egyebkent, hogy 970-en 60 fps-el megy... Meg jo, hogy az Nvidia-t "szereti" a WoT.
980-as jo kartya, de az ara tul van azon a lelektani hataron amit meg hajlando vagyok kifizetni egy szamitogep alkatreszert.
Igy viszont a kartyavasarlassal varok a kovetkezo fizuig, nem akarom kozel nullara irni a bankszamlam ho elejen. Ugyhogy a gep 1 honapig csak az i5 4590 HD 4600-asat fogja hasznalni. Utananeztem, elvileg ez is sokkal erosebb mint az AMD A8-6410 megoldasa. Plusz ugye, a magasabb orajel, SSD, gyorsabb memoria, stb. Kivancsi vagyok hogy fog futni a WoT.
Koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Tank viewerben úgy látom, hogy keményebb a mantle melletti rész...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Valentin90
tag
Ahogy írtad, ez erősen tankfüggő
Én szerintem a Venti+BIA kombón akkor érdemes egyedül elgondolkodni, ha már a javítás és az álca maxon van. Negyedik skillként jó lehet a BIA de mindenképpen kell akkor kombinálni egy ventivel is, mert önmagában semmit sem ér szinte. Heavy és rossz camojú medek esetén (Pl.: M48 patton, E50M) javítás a legfontosabb, utána esetleg el lehet gondolkodni a BIA+ventin. Jó camoval rendelkező medek és light tankok esetén én csak akkor használnám ezt, ha már semmi értelmes skillt nem tudok beválasztani. -
zozyk
addikt
40%-ot? Több lesz az.
Kivettem a {spotted_damage_theory_max} értéket,mert az totál kamu-t írt,csak ezt hagytam a kiírásban : {spotted_damage_theory}
Ha átírjátok az xml-ben a sorokat,ékezetes betűket ne használjatok.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Hmmm. Köszönöm. Azt ki is hagytam a felsorolásból, hogy a németeknél a Pz.Sfl.IVc-nél járok. valóban szórakoztató vonal eddig. Ha így megy végig, akkor tényleg elgondolkodtató, hogy ezen induljak. (Legalább már rutinom is van errefelé...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
szbalogh
addikt
Nem váltja ki, kell mindhárom Persze most csak arty-ról vagy táras tankról beszélünk. A többire vstab.
Chris: Amikor 1 lövésen múlik az én vagy az ellenfél élete és az dönt, ki tölt be előbb, akkor jól jön. Sokszor már 0.XX van a számlálón, mikor kilőnek. Na ilyenkor de jó lenne az a BIA.
Flickering: mtade leírta...
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Szerintem jobban jársz a BIA+venti párossal, mert célzásban csak 5%-ot buksz, de az összes többi képességhez jön +5%. Amúgy is elég pontos a járgány.
Flickering: Igen, de a perkeket majd csak akkor érdemes betenni, ha 100%-on maradnak. Tehát előbb valami javítást vagy olyant adj nekik, aminek 100% alatt is van haszna. Aztán olyan 350% körül elkezdheted nézegetni, hogy ha resetelsz kreditért mennyin marad a második skill.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
-
jagada
addikt
Nem hiszek a véletlenekben, főleg nem 3x egymásután. Fel se spotolódott egész csata alatt, a pálya túlsó végéből lőhetett, ahonnan csak a torony teteje látszódhatott, az is csak szemből, és még csak nem is goldozott, ilyen nincs. Én meg pattanok az E-25-ről is golddal, Tiger II-ben ülve, top ágyúval.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
szbalogh
addikt
A kukucskálót az ágyú felett balra elég könnyű ha lejtőn lefelé áll. Arty-k meg fv-k ellen van szupernehéz repeszpáncél Az Fv-k jellemzően 300-400-akat tudnak sebezni rajta. Ha másik E3-al kerülök szembe, akkor csak repeszt használok és a búbját lövöm. 400-500-akat lehet így ütni rajta. Tegnap is volt egy ilyen szitu. A másik AP-t használt és egy se ütött be
Ezek a pályák jók neki, ahol szűk keskeny dombos utakon lehet menni előre. Tegnap pl. nyílt terepen (Prokhorovka vagy mi) szétcsipkedett 5 arty... egyet lőttem egész meccsen. Mondjuk a csapat is fail volt, nem szpotolt senki...Nick: HE_Storm
-
jozefgucci1
addikt
Persze Wotinfon volt kirakva a múlt héten . Beszéltük is már hogy jó lenne összeszedni rá pár embert aki úgy érzi belevágna ha másért nem is , legalább kipróbálja magát "élesben " .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Nem találtam ennél részletesebb leírást .:Magyar Liga
Ami biztos hogy az első csata 03.27-én kezdődik . A nevezés ingyenes így veszíteni való nincs ebben a játékban inkább tapasztalatot lehet szerezni .A nagyok biztosan indulnak azaz miért ne tennék , tehát gondolom Zwack-os fórumtársakkal találkozhatunk majd és gyanítom a döntőben is a topp magyar klánokból kerülnek ki az emberek. De jól emlékszünk már a biblia is megírta .:"mégha a halál árnyékának völgyében járok is nem félek a gonosztól " szóval továbbra is tartom magam a csapatszervezéshezBingisz köszi az infót .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Ha nincs ló jó lesz H1mpi is Amúgy ha lenne még pár ember akkor érdemes lenne egy T8 századot összehozni megnézni ki mire képes és eldönteni van e értelme erőltetni a dolgot , illetve rávilágítana ki milyen képességekkel bír.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest