Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #103396 üzenetére
Na az pont nincs benne. Oroszoknál csak valami Obj. 777 van: kép.
De akkor már a többit is felrakom:
Németország
Franciaország
Kína
JapánWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mcray
senior tag
válasz nyunyu #103451 üzenetére
Én lánctalp->Torony->Motor (most ittt tartok)->Nagy löveg úton haladok. A motorig minden csata egy szenvedés volt. Most hogy megvan a motor, a Panther 2 lövegével tök jól elvagyok. 40 000 Xp könnyen jött össze és már csak 20 000 van hátra.
A torony azért kellett, mert addig mig alap torony volt, mindenki beütött. Most csak minden 2. lövés sebez a tornyomon.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #103461 üzenetére
Menjenek a sunyiba. Megint t7 leárazás és nincs garázshelyem
Ki kell számolnom, hogy megéri e eladnom valamit és visszavenni majd, de szerintem nem
Vagy veszek két garázshelyet fullos áron. De az arannyal jobban kéne spórolnom, mint a kredittel.50% fogyócikk akció nagyon kellett, mert már régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz nyunyu #103691 üzenetére
Elvileg nincs BT12, gyakorlatilag simán csinál olyan csatákat az MM, amiben csak tier10 és t8 light van.
Ugye a BT9 ahol a toptier tier9es, bt10-ben toptier10 és alatte t8ig, illetve még t7 light, bt11 ahol már nincs sima t8, csak t9 és t8light, bt12-ben meg elvileg már nem volt tier9 se. ez megszűnt elvileg, de gyakorlatilag ugyanúgy vannak ilyen csaták, legfeljebb kevesebb.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #104023 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Sajnálom a 6. érzékről írtakat. Kicsit átverve érzem magam mert hittem benne hogy majd segít ha végre fullos lesz de hogy ennyire nem úgy működik ahogy az ember gondolná azt nem.
Igen, tudom hogy az álca nem sokat segít a nehéz tankokon max egy leheletnyit. -
-
Akcok94
senior tag
válasz nyunyu #104087 üzenetére
Pedig az a 1hp néha csodára képes, sokszor volt sh-ba hogy az elején lelőtték a wtauf100-t 100hp alá és valamiért ott hagyták és az lehozta nekünk a meccset. Szóval ennyi erővel amivel mész pl pont most a chaffe az 7-8 szinten van olyan tank aminek egy lövés egyből és akkor is kilépsz rögtön?
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
dvids
aktív tag
válasz nyunyu #104162 üzenetére
No, azért egy 7-es light tanknak a matchmakingje miatt egy 8-as tanknak kell megfelelnie. Belövik a hasad? Kezdjük ott, hogy ha bedöntöd akkor nem nagyon lövik már be, másrészt neked van jóval több életed, több dpmed is.
T71-em nincs, a Bulldogot készséggel elismerem, hogy talán egy picit túl erős. A helyzet az, hogy a TD-k és artyk miatt folyamatosan átalakuló mapok nagy része már alkalmatlan scoutolásra, a mozgás közbeni camo ami a különlegessége a tankosztálynak kihasználatlan marad, bármilyen OP is volt a T50-2, ma már semmire nem lenne jó. Szükségszerű volt az új light tankoknak tűzerőt adni, különben totál értelmetlen lenne játszani velük. Most kvázi szuperkönnyű medium tankként kell rájuk tekinteni, amik egy tierrel magasabb MM-et kapnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #104424 üzenetére
Launcher kinézete frissült a teszt verzióéhoz hasonlóra - kicsit talán szebb, de mást nem észleltem a kixxszott nagy LAGG-on kívül!
Vissza esett normál szintre, mondom gyorsan akkor leduplázom a RHM-et! Erre mire a csata elkezdődött, újra 350 ms a ping és mint vmi robot, olyan darabosan mozog a tank! Még előre megy, mikor már a hátrát nyomom, meg jobbra fordul, mikor már balra mennék! Olyan szitukban nem találtam el a tankot, amit máskor csukott szemmel is! Rohadjon meg az egész bagázs az új toronyépületükben! Remélem bele repül majd vmi eltérített gép, mikor lehetőleg mindenki bent tartózkodik![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #104443 üzenetére
Nem olvasol vissza te sem
Jelenlegi állás szerint január 19-én jönnek a küldetések a prémium FV4202-ért és azoknak lesz elérhető akiknek ebben az időpontban(jan. 19.) a garázsukban van a Centurion Action X.
Orosz szerverről van az információ szóval ez nem teljesen biztos, de elég valószínű, hogy így lesz.
így van még időd rá, bár őszintén szólva a prém fv4202 igen pocséknak tűnik a kiszivárgott soft statok alapján, de az Action X jóra sikerült így amúgy is érdemes végigmenni ezen az ágon. -
jozefgucci1
addikt
válasz nyunyu #104518 üzenetére
Most húztam ki a centit és megvételre vár a centi7/1 szóval még nekem is össze kell kaparnom egy 250K xp-t nekem is Remélem a Centi7/1 jobb lesz mint a sima , mert ettől nem vagyok elájulva.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #104523 üzenetére
Abban a 80 napban lesz a karácsonyi időszak is. Biztos lesznek xp bónuszok.
Szokott lenni x5 is, szokott lenni x3 minden nyertes csatára, biztos lehet személyes tartalékokat nyerni, gondolom lesz pár ajándék prémium nap is. Ha kijön a következő patch addig akkor a domination/steel hunt módba beviheted a 7/1-et és ott gyorsabban feljődhet, stb.
Ha okosan használod ki meglesz fele idő alatt.[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz nyunyu #104553 üzenetére
Én a T29-ig húztam ki az ágat, de nekem nem jött be egyik tank sem eddig róla. A VK36.01-el bármikor szétkapok egy M6-ot, nem ellenfél. Akkora nagy budi a T1 is meg az M6-is oldalról és szemből, hogy el sem lehet véteni a célt, igaz kell a pen az átlövéséhez. A T29 ágyúja meg hihetetlenül hektikus.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
grizlisandor
veterán
válasz nyunyu #104571 üzenetére
Semmiért nem változtatnám meg a döntésemet a T29 kihúzásának sorrendjében, mivel a Jumbo az egyik legjobb Tier6 tank szerintem. M6-ok nem ellenfelek, ha sikerül pattintanom 1 lövését, a 76 mm ágyúval kilyuggatom.
A T29 stock állapotában már nehezebb eset, mert 14k xp a 90 mm ágyú kihúzása és a nagyágyúé meg 18k, szal jobb ha M6 felől jössz, hamarabb élvezheted a lézerágyút. -
jagada
addikt
válasz nyunyu #104569 üzenetére
Ha engem lőnek vele 450-et sebeznek, ha én lövök és nagy ritkán be is találok akkor 260-at. Régen szerettem, az volt a kedvenc tankom, mára elfelejtettem játszani vele és csak szenvedés.
(#104568) ollie: VK-val 93% körüli a hatékonyságom, csak az a fránya kilencedik karika nem akar összejönni, az M6-on alig vártam, hogy túlléphessek, annyira nem éreztem rá és bármikor szétkapom a német heavy-vel.
Szerintem az a jó tank amelyik +1-2 tierben is megállja a helyét, az M6 t7-ben kb. free XP, T8-ban meg már sebezni sem tud, a kis VK-val simán ász köröket tolok T8-ban 3-5 killel.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
rlazol
veterán
válasz nyunyu #104825 üzenetére
Bingisz - a WN8 nem egy túl jó mérőszám, mert a spot nem megfelelő súllyal esik bele + a light tankok tűzerőfölényét az saját (ill. +1) tierbeli tankokkal szemben se ellensúlyozza. Ezzel együtt az elérhető mutatók között sajnos nincs jobb.
A másik meg, h sajnos a mdokban az összesített WN8 látszik, nem az utolsó 1000 csata - nálam ez 1,35x-örös difi.nyunyu: 125000/5= 25000 Xp/nap - ez sok? A győztes csata XPje nem 500, hanem 750-800 a győzelmi prémium miatt akkor is, ha nem csináltál sokat. 750*5=3750. Vagyis naponta elég 25000/3750=6-7 tankot lecsillagozni úgy, h a top 10-ben vagy. Ha csak 6 sikerül, pl 14 csata alatt (42.85%WR), a maradék 8 csatában meg is kaptad a hiányzó 3000 XP-t. 14 csata váltott tankokkal nem több, mint 1 és negyed óra, még magas tierben is. Vagyis szerintem 7 tankkal már erőlködés teljesíthető.
bodry123 - LT15-leopard, BT6-ban, full szerencse függvénye, h lövik-e a spotodat, TD-15 - asszem jagdtiger volt, mindkettő a könnyítés előtt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Pete55555
addikt
válasz nyunyu #104916 üzenetére
Panther M10-nek is ugyanaz a csuzlija, mint a stock Panthernek...
Kicsit kibővítem
...és mégis használható tank.
talán az első prém tankom volt, de nem bántam meg, hogy megvettem. (igaz akciósan 30% kedvezménnyel) Tűrhetően hozza a kreditet, könyített MM-e van, és ehhez képest elég olcsó. De nyilvánvalóan nem fun tank. Arra ott a SU-100Y....Szeretem leracsniztatni...
-
jozefgucci1
addikt
válasz nyunyu #105087 üzenetére
Na igen elhiszem , hogy nem könnyű, pedig a Cromwel még jó is a Comet ami utána jön az annyira nekem nem feküdt ! Nem tudom van e klánod ,de ott jól lehet húzni a tankokat így SH-n gyorsan lehet fejlődni !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest