Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzuperBandee
csendes tag
válasz
SzuperBandee
üzenetére
Már nem írja.. Faca. Mitől javult meg nem tudom.

Köszi a segítséget!
-
SzuperBandee
csendes tag
Szia!
Köszi a tippet. Sikerült.
Viszont egy másik hiba jött:
"A REST API HIBÁT GENERÁT.
A REST API egy módja annak ahogy a WordPress maga és más alkalmazások kommunikálnak a szerverrel. Egy példa erre a blokkszerkesztő képernyője, ami ezt használja arra hogy megjelenítse és mentse a bejegyzéseit és oldalait.
A REST API lekérdezés nem sikerült egy hiba miatt.
Hiba: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received (http_request_failed)"
Ezzel mit tudok csinálni? Meg van, hogy melyik pluginok generálják. Valójában bármelyik API-s pluginra ezt írja. Viszont minden pluginem a legújabb verzió? Akkor miért írja ezt és hogyan tudom javítani? -
SzuperBandee
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topikba írom-e a kérdésemet, de lenne egy problémám a wordpressel kapcsolatban, amihez kérdezni szeretném a hozzáértőket.
Először is jelezném, hogy én alaphangon értek a wordpresshez, (tehát semennyire
).
A wordpress beállítások felületen a "webhely egészségi állapota" mező 5 kritikus hibát talált, amit nem tudok kijavítani. Csatoltam a képet róluk.
Első: "egy aktív php munkamenetet találtunk". Szerver oldalon próbáltam a php beállítást 7.4 illetve 8.0 verzióra állítani, de nem segített a problémámon. Ugyanúgy kiírja. Viszont a függvénybe belenyúlni.. passz..
A többi hibákat amiket talált.. Halvány lila gőzöm nincs mit kezdjek velük
.
Én programozási ismeretek hiányában tudok segíteni azon, hogy a hibák eltűnjenek? Vagy esélytelen?
Segítséget előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- iPad topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.