- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sima belinkelés azért nem jó, mert akkor egy link navigál el a drive tárhelyre és nincsenek minatűrök a weboldalon. Vagyis gondolom, hogy nem lehet úgy belőni a linket....#update De, be lehet, de ebben az esetben is a Google Drive-ba navigál el és ott lehet megnézni a képeket.
A többire ránézek, köszönöm!
-
Üdv! Egy munkahelyi Wordpress oldalra én szoktam feltölteni a tartalmakat, amik elsősorban képgalériák, dokumentumok, alkalmanként Youtube-linkek. Jelenlegi tárhelyünk korlátozott, de lenne elég nagy Google Drive-ra lehetőség. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy GD-ról illesszem be a tartalmakat? Ez a megoldás működhet?! [link] Jelenleg egyébként nekem ilyen lehetőségem a beállítások menüben nincs (WP Media Folder). Köszönöm!
-
válasz
CharlieDrop #8795 üzenetére
Közben beszéltem azzal a személlyel, aki előttem töltötte fel a tartalmakat. Neki több mindenhez volt hozzáférése. Jeleztem a készítőnek, most emelt a jogosultságokon és elvileg megvan minden, ami kell.
-
válasz
CharlieDrop #8791 üzenetére
Köszi! Akkor a srác, aki készítette az oldalt, még mindig nem adta meg a kellő hozzáférést, mert az eszközök alatt ez fogad. Csak nem akartam hülyének tűnni, hogy megkeresem emiatt és kiderül, hogy kiszúrja a szemem.
-
Üdv! Egy weboldal menüjét kellene megváltoztatnom (újat hozzáadni), nekem online felületen ezek a lehetőségek elérhetőek a vezérlőpultban. Sehol nem látom, ami nekem kellene. Webes utánaolvasás után egy Megjelenés menüben lenne elérhető, de ilyen nekem nincs. Köszönöm!
-
Üdv! Láma kérdéseket hol lehetne feltenni Wordpress oldallal kapcsolatban? Pl. Galéria menüpontban évekre lebontva vannak a képek. Az újabb éveket sikerült új oldalként hozzáadnom, majd a SiteOrigin Page Builder szinten hozzáadni az oldalhoz, ahol duplikáltam az előző évet, majd átszerkesztettem a megfelelő elemeket. Sajnos itt már nem minden "másolt" át, pl. a háttérszínt, maga a blokk sem ugyanakkor lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- IPhone 16 128GB gyári független 3 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest