Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sima belinkelés azért nem jó, mert akkor egy link navigál el a drive tárhelyre és nincsenek minatűrök a weboldalon. Vagyis gondolom, hogy nem lehet úgy belőni a linket....#update De, be lehet, de ebben az esetben is a Google Drive-ba navigál el és ott lehet megnézni a képeket.
A többire ránézek, köszönöm!
-
Üdv! Egy munkahelyi Wordpress oldalra én szoktam feltölteni a tartalmakat, amik elsősorban képgalériák, dokumentumok, alkalmanként Youtube-linkek. Jelenlegi tárhelyünk korlátozott, de lenne elég nagy Google Drive-ra lehetőség. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy GD-ról illesszem be a tartalmakat? Ez a megoldás működhet?! [link] Jelenleg egyébként nekem ilyen lehetőségem a beállítások menüben nincs (WP Media Folder). Köszönöm!
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Közben beszéltem azzal a személlyel, aki előttem töltötte fel a tartalmakat. Neki több mindenhez volt hozzáférése. Jeleztem a készítőnek, most emelt a jogosultságokon és elvileg megvan minden, ami kell.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Köszi! Akkor a srác, aki készítette az oldalt, még mindig nem adta meg a kellő hozzáférést, mert az eszközök alatt ez fogad. Csak nem akartam hülyének tűnni, hogy megkeresem emiatt és kiderül, hogy kiszúrja a szemem.
-
Üdv! Egy weboldal menüjét kellene megváltoztatnom (újat hozzáadni), nekem online felületen ezek a lehetőségek elérhetőek a vezérlőpultban. Sehol nem látom, ami nekem kellene. Webes utánaolvasás után egy Megjelenés menüben lenne elérhető, de ilyen nekem nincs. Köszönöm!
-
Üdv! Láma kérdéseket hol lehetne feltenni Wordpress oldallal kapcsolatban? Pl. Galéria menüpontban évekre lebontva vannak a képek. Az újabb éveket sikerült új oldalként hozzáadnom, majd a SiteOrigin Page Builder szinten hozzáadni az oldalhoz, ahol duplikáltam az előző évet, majd átszerkesztettem a megfelelő elemeket. Sajnos itt már nem minden "másolt" át, pl. a háttérszínt, maga a blokk sem ugyanakkor lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Home server / házi szerver építése
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi